Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 8.-os vagy gimis fiúk, szereti...

8.-os vagy gimis fiúk, szeretitek a lányokon a vastagtalpú cipőket, szakadt farmereket, műkörmöt, tonnányi arcfestéket, haspólókat?

Figyelt kérdés

#tinidivat #szépség #Kináncsivagyok
2021. ápr. 6. 22:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy egy előttem író is mondta, tényleg nem látod a probléma lényegét. A fogalmazásod lekezelő volt idáig és bíráló. Kinek mi tetszik, szubjektív, én se követem a divatot, de nem is helyezem el ez alapján képzeletbeli kasztrendszerben az embereket. Ha most mész majd gimibe, még fiatal vagy, és ez a szocializációd mellékterméke is lehet, de attól még nincs rendben. Ezek egyéni meglátásnál nagyobb igazságként hangoztatva a társadalomba beágyazódott sztereotípiák arról, hogy a nő legyen visszafogott, főleg, ha "fiatal és érintetlen".

A műköröm meg a smink pl. így is úgy is természetellenes, természetellenes az internet is, a telefon, természetellenes, hogy több tonnás gépek repkednek az égen. Az, hogy elfogadhatóbbnak, illendőbbnek tartják azokat a formáit, amik nem látszanak, szépséghibákat fednek el, pusztán azt erősíti, hogy ezek arra valók, hogy a nők tökéletesnek tűnjenek, a tökéletlenségeiket szégyelljék, és takargassák, nem pedig önkifejezésre.

2021. ápr. 7. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!