Az mennyire fura ha valaki 23-24 fokban, szélcsendes, napsütéses időben póló + pulcsi + bőrkabát kombóban van kint?
Tudom nem vagyunk egyformák, de én már 17 18 fokban is elvagyok egy szál pólóban ha nem egyhelyben ülök hosszú ideig. Így ehhez képest ennyire beöltözve látni egy ismerősöm ilyen kellemes tavaszi időben kissé megbotránkoztat 😅.
Én ilyen 10 fok és azalatt szoktam ennyi dolgot magamra venni
#1 Ahogy elnézem ezzel nem vagy egyedül. Nem magamra célzok, de látom, hogy vannak akik nem azt nézik, hogy milyen idő van, hanem milyen hónap. Ismerek én is pár fázós embert, na de ez a 24 fokban 3 réteg egy új extrém :D Az ilyenek hány fokra fűtik télen a lakást/házat?
Én már évek óta azt csinálom, hogy mielőtt kimegyek, ránézek a telefonomra, hogy az mit mutat. Ezáltal meglepően jól be tudtam lőni azóta, hogy milyen időben mikben érzem jól magam.
#2 Igen férfi vagyok, de 20 fok alatt azért még nem szoktam rövidnadrágra váltani :D
Ez a szakasza az évnek mindig nagy diverzitást hoz, hogy ki mit vesz fel. Külön poén mikor tömegközlekedésen egymás mellett látok ülni egy forrónacis lányt ujjatlan felsőben, meg egy másikat kabátban.
hat az ugy kicsit sok.. nekem apam olzozik be ennyire de o mar eleg idos, szoval ez normalis nala
rovidgatya + polo ido volt az elmult par napban, elveztem is:D
18-20fok napsutessel mar siman rovidgatyas ido :D
A bőrkabát még ok, mert ha nem bélelt, nem meleg, de egy fiatal anyuka ma [link] dzsekiben tolta a
babakocsit, kérdező mit szólt volna hozzá.
#5 Ha szimplán pólóra vette volna a bőrkabátot akkor azt mondom oké, fázós, de a póló meg kabát között még ott egy pulcsi is. Ha bélelt kabát ha nem ez már 3 réteg.
Én már vizsgálatra is elmentem, hogy nem-e nekem van valami bajom, hogy ennyire jól bírom a hideget és rosszul a meleget, de sosem mutattak ki semmi rosszat. De az ő esetében is lehet már kivizsgáltattam volna, hogy rendben van-e minden a keringéssel :D
Ennyi göncben szerintem 40 50 perc után elájulnék ilyen időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!