A magas és vékonyabb férfiak hol találhatnak slim fit, testhez simuló típusú ruhákat? Milyen boltokban érdemes majd nézelődni?
Figyelt kérdés
197 cm vagyok és hozzá most 87 kg, de általában ennél 5-8-cal több vagyok, csak könnyen fogyok és most is fogytam, hogy november óta nem lehet edzőterembe menni.
Még a nadrágok a kisebb probléma, de ingekből, pulóverekből szinte sosem találok magamra valót. Ami elég vékony szabású lenne a testemre, annak általában a karja rövid, ami pedig karja hosszában jó lenne rám, az pedig túl bő.
2021. ápr. 2. 11:17
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem sajnos sehol - de nagyjából leírtad életem problémáját :D (magas nőként sem lehet Magyarországon ruhát találni.) 2 m körüli haverom is mindig bő cuccokban van, mást nem talál.
Most épp szabókat tesztelek - de kiskereskedelemben jó anyagokat kifogni és jó szabót találni sem egyszerű. Amit eddig készítettek nekem, az katasztrófa :'(
2/2 anonim válasza:
Üdv a klubban :D 196 cm vagyok, és 100 kg, edzés miatt, nem vagyok elhízva :D Ami elég hosszú, az fix hogy olyan bő, hogy kétszer beleférek :/ A nadrágokról ne is beszéljünk, van amelyik a vádlimnál majd szétszakad :D Mikor külföldön jártam akkor a primarkban tudtam jókat kifogni, olcsóbbak is a cuccok mint itthon. H&M, New Yorker, Zara, itthon ezeket tudom ajánlani, ami stílusos és pénztárcabarát. A slim fit ingek egészen jól állnak :) 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!