Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a fürdőruha...

Szerintetek ez a fürdőruha kb. meddig kivágott? (Nyaktól számítva hány centi a kivágása?) Kép lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. ápr. 1. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez valami kis cicifix lehet csak. Mert ha trikó, akkor az alsó akkora seggre való, mint az ezreddob.
2021. ápr. 1. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy bikini, a felső kivágottságára vagyok kíváncsi, a h&m gyerekrészlegén láttam, 170- es méretben szerettem volna megrendelni a lányomnak.
2021. ápr. 2. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes a kivágása. Attól is függ, hány éves a lányod és milyen alkatú. Egy vékony lányon szerintem semmi kirívó nincs benne. Aranyos, csajos. Ha teltebb (cicisebb) akkor ne ezt válaszd szerintem.
2021. ápr. 4. 01:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ, szerintem meg fogom venni a lányomnak, mert ő eléggé vékony alkat, cicije sincs nagyon.
2021. ápr. 4. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Szerintem is nyugodtan megteheted neki. Én semmi kirívót nem látok benne.
2021. ápr. 4. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
*megveheted (bocsi, az elírásért)
2021. ápr. 4. 15:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2021. ápr. 4. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!