Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkájú, fazonú pólót...

Milyen márkájú, fazonú pólót vegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és rovidujju pólót szeretnék venni de nemtudom milyen fazonú, vagy milyen márkájú legyen. Biztos furán hangzik ez a kérdés de nem nagyon értek a divathoz vagy hogy milyen márkájú pólókat szoktak hordani ennyi idősek
2021. ápr. 1. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha olcsóban gondolkozol, akkor pl.: a H&M, Sinsay webshopjában egész nagy a választék. Én többek között az enyhén karcsúsított, V nyakú pólókat kedvelem, szerintem azok kb minden testalkaton jól állnak. De szoktam hordani crop fazonút is, magas derekú nadrággal.

[link]

[link]

[link]

Ha minőségibb, drágább darabokat szeretnél, akkor About You-n is van ezer márka, sokszor vannak akciók is az oldalon.

[link]

2021. ápr. 1. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves lány vagyok, én leginkább a sinsay-ből rendelek. Ár érték arányban tökéletes, sokféle ruhát árulnak, és valamennyire egyediek is, meg szerintem a mi korosztályunknak tervezték. Minden alkatra van megfelelő ruha, ezt még kiemelném, szóval ezt tudom ajánlani.
2021. ápr. 1. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. ápr. 2. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!