Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14 évesen tanga???

14 évesen tanga???

Figyelt kérdés
Mennyire elterjedt ez? Kicsit megrökönyödve vettem tudomásul, hogy ilyen fiatalon ilyesmiket is hordanak. Nem gondoltam volna. Ezekszerint manapság a fiatal tizenévesek is hordják már? Vagy csak egy "különleges" eset?

2021. márc. 31. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
20 éve voltam annyi, már akkor gáz volt ha valaki nem azt hordott :/
2021. márc. 31. 19:28
 12/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ez tényleg érdekes mert tesikor öltözőben nyilván láttuk kinek van de 1-3 emberre volt max jellemző nálunk. Jó most nyilván nem mindenki mamabugyiban volt de nem is tangában, ezért meglepő nekem.
2021. márc. 31. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

23 vagy 24 éve tangát hordok.Az első fehér volt,apró kék viragokkal,nagyon szerettem.

37N

2021. márc. 31. 22:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is már 12-13 évesen is bőven az osztály többsége tangát hordott. Ennek az volt az egyszerű oka hogy pl a legtöbb tesi gatya/leggings elég vékony és átlátszó és a tanga nem látszódott át annyira max ha tényleg valami nagyon olyan feladat volt. Így mi kényelmesebben éreztük magunkat mintha átlátszódna az egész bugyink nem azért hordtuk mert mi annyira le akartunk feküdni valakivel
2021. ápr. 1. 00:58
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább az a durva, hogy vannak olyan emberek akik azt gondolják, egy tanga bugyitól azonnal kiéhezett szexállattá változnak a kislányok.
2021. ápr. 1. 09:31
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Lehet kapni nagyon cuki tangát is, nem csak a vadító csipke csodákat.

Még nem érdeklődik ilyesmi iránt a lányom, de ha úgy adódik, és szeretne, ám legyen.

2021. ápr. 1. 09:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanúgy egy bugyi fazon mint a francia bugyi vagy a hipster pl, van akinek ez kényelmesebb, én 24 évesen se hordok tangát mert nekem kényelmetlen de attól még ugyanúgy bugyi mint bármelyik más.
2021. ápr. 1. 09:49
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
10+ éve voltam ennyi idős, én voltam az egyetlen lány az osztályban, aki nem tangát hordott. Semmi meglepő vagy új nincs ebben.
2021. ápr. 1. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk 11-12 évesen tűnt fel pár embeeen a tanga. Én 10 évesen kezdtem el hordani, mindennapi viselet lett 11 éves koromtól. Cuki mintásak voltak amik kényelmesek voltak és nem vágott be. 7. végere már szinte mindenkin tanga volt.
2021. ápr. 2. 09:13
 20/21 Felfujhatogyerek válasza:
67%
Mi a haverokkal annó fogadtunk a csajokkal , szerintunk a boxer sokkal kényelmesebb. 1 hétig csereltunk5 ok boxerban mi tangaban. Akkor jöttünk rá mennyire kenyelmes tud lenni a tanga. Na azóta is azt hordok. Akkor kínosnak tartottuk de hamar rajottunk mennyire praktikus es kenyelmes.
2021. ápr. 2. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!