Manapság mennyire lenne gáz a tanga bikini? 17/L
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 16:13
11/16 anonim 

válasza:

Midnig is gáz volt. Senki nem kíváncsi a s*ggedre.
12/16 anonim 

válasza:

7:
Mi köze a délutános vagy a délelőttös műszaknak ahhoz, hogy valaki egy tangabugyiban szeretné a strandon mutogatni a fenekét? Az ilyen nők többségére az a jellemző, hogy elvárja, hogy a férfiak nyálcsorgatva bámulják a fenekét, de megszólítani persze nem lehet, mert ha ezek után valaki megjegyzi neki, hogy "De jó segged van!", az már rögtön zaklatás...
Az ízlésességnek semmi köze ahhoz, hogy a "délelőtti" vagy a "délutános" műszak kommentel.
13/16 anonim 

válasza:

12!
Iróniáról nem hallottál?
Csupán megosztottam a társaságot egy jelzővel.
Remélem segítettem...
14/16 anonim 

válasza:

2 éve még ritka volt, de tavaly már több emberen láttam. De inkább brazil fazonút válassz. Ha van hozzá alakod , szerintem csak az irigyek fognak ócsárolni.
15/16 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem gáz, sőt, a brazil fazon olyan szinte mint egy normál bikini
16/16 anonim válasza:
Sztem egy szép lányon alap! Ne hallgass apácákra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!