Ezek divatosak? Anyum szerint rondák és retrók. De nekem tetszik és szerintem sokan hordanak ilyensmi kabátokat
Figyelt kérdés
Legyszi irjatok be a keresoben mert sajna nem tudom feltolteni:
vintage adidas dzseki
Ti esetleg láttatok olyant aki ilyet hord?
2021. márc. 30. 09:17
11/25 anonim válasza:
Szerintem ez így jól néz ki, mostanában nagy divat lett újra :)
Amúgy ha neked tetszik akkor hordd nyugodtan, ne másokra hallgass!
12/25 anonim válasza:
telepi oroszok hordanak ilyet akik bűzlenek a cigitól és a piától. Magyarországon meg max a csöveseken látsz ilyet.
13/25 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő linkekre jól néz ki. De amit a gugli feldob, az tényleg nagyon retro. De az a lényeg hogy a te ízlésedet tükrözze. Légy önmagad!
14/25 anonim válasza:
Én megnéztem, és először azt hittem, hogy az egyik egyetemi társam van a fotón, kiköpött így öltözködik! Viszont máskor meg ingeket hord, szóval ellensúlyozza ezt a stílust, így nem gondoltam sokat róla. Hordd azt, amit jónak látsz.
15/25 anonim válasza:
Egy kis vodka a kezbe es meg van a tokeletes orosz kinezet
16/25 anonim válasza:
Láttam már olyan embert aki ilyet hord: volt tesitanárom, edzőm, kéregetőt, magamat tesi órán stb...
Utcán lehet néhányan megnéznek, de hordj olyan ruhát amit te szeretnél.
17/25 anonim válasza:
Mikor hazautazom a faluba a szüleimhez, akkor általában ilyen dzsekiket látok a gazdákon, mezőgaszászokon. Errefelé a turkáló is tele van ilyensmikkel.
19/25 anonim válasza:
Amúgy ha jól látom az összes választ szinte ugyanaz a személy írta,hogy "gáz, csúnya" stb lool
Kérdező,ha neked tetszik hord nyugodtan ne foglalkozz senki velemenyevel,ha valamiben jól érzed magad viseld egészséggel!🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!