Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a "soft girl"...

Mit gondoltok a "soft girl" stílusról?

Figyelt kérdés

Itt van egy pár kép.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem személy szerint nagyon tetszik, de kíváncsi lennék más véleményére is.

2021. márc. 29. 16:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%
Az 1. és a 3. tetszik, a másik kettő nagyon nem.
2021. márc. 29. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

Fos az összes.

F.

2021. márc. 30. 08:20
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki azt visel, amit szeretne. Ha neked ez tetszik, akkor vedd fel ezt.

Nyilván megvan a kislányos beütése, de ha téged ez nem zavar, akkor hord nyugodtan.

2021. márc. 30. 09:49
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

fiatalos, friss - testileg is jó karban levő életvidám felnőtt nőkön szerintem szuper

30F

2021. márc. 30. 11:28
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon utálom amikor leszólják mások stílusát. Nem egy orwelli világban élünk, mindenki hordjon azt amit akar.

A személyes preferenciával persze nincs probléma, de amikor már porig aláznak valakit az nagyon gáz.

(pl nekem sem jönnek be a hosszú hajú rocker srácok, nem is nézegetem őket, de nem is formálok véleményt róluk hangosan...)

Hordd ha neked tetszik :)

2021. márc. 30. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
#15 hópihécském, a konkrét véleményünkre volt kíváncsi a kérdező. ha nem tetszik, hogy itt véleményekkel fogsz találkozni, akkor inkább kerüld el az ilyen kérdéseket.
2021. márc. 30. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

#16 hát nem sok véleményt láttam...

Szerintem az nem válasz, hogy “f*os”.

Aki meg mondjuk írt valami normálisat az meg le lett pontozva a sok “divatszakértő” szerint

2021. márc. 30. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
#16 nem hiszem, hogy a kérdező valami alternatív valóságra kíváncsi, hanem az őszinte véleményekre, ami akár az is lehet, hogy "fos". (egyébként én személy szerint jó véleménnyel voltam róla, de nekem is vannak olyan stílusok, amiket túlzás nélkül borzasztónak találok, és ha valaki direktbe rákérdez, akkor ezt el is mondom neki)
2021. márc. 30. 13:06
 19/22 anonim ***** válasza:
(#17-nek ment, #16 én voltam)
2021. márc. 30. 13:06
 20/22 anonim ***** válasza:

(#17 vagyok)

Persze nem azzal van a gond, hogy nem mindenkinek tetszik ez a stílus (ami teljesen normális, mindenkinek van egyéni preferenciája), de azért ezt normálisan is ki lehet fejteni...

Csak szimplán az húz fel ilyenkor, hogy

porig alázzák a legtöbb esetben azokat akik nem az ő ideáljuk szerint néz ki. (amivel sajnos elég sokszor szembesülök, persze most ennél a kérdésnél nagyon nem volt, de azért egy gyakori eset)

2021. márc. 30. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!