Mit gondoltok a "soft girl" stílusról?
Figyelt kérdés
Itt van egy pár kép.
Nekem személy szerint nagyon tetszik, de kíváncsi lennék más véleményére is.
2021. márc. 29. 16:00
1/22 anonim 

válasza:

Nekem meg nem tetszik. Így a tini lányok öltözködnek. Egy nő ilyeneket nem vesz fel.
3/22 anonim 

válasza:

Le lehet pontozni az #1-t, de igaza van. Ha tini vagy, akkor oké, abszolút belefér. De nekem sem tetszik, pedig én is 20 alatt vagyok még.
4/22 anonim 

válasza:

Nőknek nem áll jól.
Ilyen nagyon fiatal tinilányos benyomást kelt. Abból is olyan 14 alattit
5/22 anonim 

válasza:

Nekem túl rózsaszín csilivili az egész, a darkosabb vagy elegánsabb ruhák jobban tetszenek.
6/22 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik, sőt, teljesen az ellentéte vagyok.
7/22 anonim 

válasza:

Ezek teljesen normál, hétköznapi szerelések, egy csomó lány jár így. Huszonévesek közt is bőven. Nekem is nagyon tetszik.
8/22 anonim 

válasza:

nagyon nem az én stílusom, de máson nincs vele bajom
10/22 anonim 

válasza:

utalom ezt, hogy mindenre ra kell sutni valami kategoriat. ezek amugy teljesen atlagos, mai divatu cuccok, csomo fast fashion uzlet ilyenekkel van tele, nem gondoltam volna, hogy ez egy kulon stilus.
amugy alapvetoen en mar oreg vagyok ezekhez (30), de van egy-ket darab amit felvennek, meg ha nem is igy, ahogy a kepeken van, amugy nem amnyira az en vilagom, alapbol is jobban szeretem a sotet szineket. de gondolom, nem is en vagyok a celkozonseg, hanem kb a gimis korosztaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!