Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pepco melltartók?

Pepco melltartók?

Figyelt kérdés

Vettem pár melltartót a pepcoba. És azt vettem észre hogy nagyon hamar kinyulnak. El áll a kosár pár hordas után.

És azt szeretném megkérdezni hogy ez másnál is előfordul akik ott veszik a melltartóikat?

2021. márc. 28. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
a pepcotol más minőséget nem is várnék.. a sportmelltartót viszont dicsérik
2021. márc. 28. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
A pepco egy olcsó kínai :D szeretem a kacatjait, de ruhaneműt ott nem veszek.
2021. márc. 29. 02:44
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Attól is függ, hány fokon mosod a ruhákat.

Én szoktam ott vásárolni, de amire 30 vagy 40 fokos mosás van írva, azt betartom, és nem nyúlik. :)

2021. márc. 29. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Én imádom a pepcos melltartókat! Jobb mint a kínais, igaz csak kb fél éve hordom őket vagy kevesebb (3 van) de mindhármat imádom, 2 pushupos meg egy sima, a simából a D tökéletes a C-s mellemre, de kényelmes, puha anyaga van, mégis tart, feket amúgy. A másik kettő sem nyúlt még meg, a csipke sem szakad, én párnahuzatban mosom 30 fokon és nem hajtom össze sosem a szivacsot.
2021. márc. 29. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
En is szeretem a pepcos melltartokat, kb mint a lidl-s esmarat, egyedul itt tudok jo arban talalni nem rul szivacsos es push upos melltartokat.Nekem inkabb gagyibb pl egy newyorkeres.
2021. márc. 30. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Én csak a pepcoba találtam magamnak melltartót abban a méretben ami nekem van, ( 80F )

és nem drágák. A kínais melltartónál tényleg jobb.

De amit a legutóbb vettem az pár használat után kinyúlt.

2021. ápr. 2. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!