Milyen méretű farmert vegyek a barátomnak?
Jaj mán.
A női gatyával ellentétben a férfi gatyák logikusan vannak méretezve és nem variálják 10 évenként. A derékmérete collban, ez a mérete. Valahogy mérd le.
A 34-es szerintem kicsi lesz neki, már ha egyáltalán a derékméretet adtad meg nekünk, nem a hosszméretet, mert az is van ám (és ha az rövid, azon nem is lehet segíteni).
Nekem W33/L32, 180cm/78 kg-ra.
Na azért egyik másik fazon/szabás/márka között simán másfél számnyi különbségek vannak. Az se mindegy mennyire ellasztikus az anyag. Bő, slim, skinny, super skinny, carrot (lábnál szűk, hasnál nagy)... Nem ugyanazt a méretet veszi az ember a különbözőkből. És az is számít +/- egy számot, hogy adott valaki mennyire slamposan/passzolósan szereti magán a ruhát: te ismered a barátodat. Korosztályok között sokkal nagyobb differencia adódik ebből, minthogy mekkora maga a manus a ruhában.
Én (F) is beleférek W33/L32-esekbe, pedig most bőven több vagyok a kelleténél, 182cm/91kg, nyilvánvaló, hogy a barátod sem szélesebb, sőt. Ez fazon és lazaság kérdése, de 34 fölé ne menj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!