Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi bikini vélemény? Link!

Férfi bikini vélemény? Link!

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 25. 12:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
:D
2021. márc. 25. 13:33
 12/30 anonim válasza:
22%

10.Mindenhol. Ha azt mondom hogy egy pár nőből és férfiból áll akkor tudtlan, sötét homofób vagyok. Ha azt mondom a házasság a férjről és a felesegről szól akkor elnyomom a melegeket . Ha azt mondom hogy a nemek férinak vagy nőnek születnek akkor transzfób vagyok, mert a nem választható. Ha azt mondom hogy egy kapcsolatban fontos a hűség akkor karót nyelt vagyok, mert a 3asozás, a nyitott kapcsolat a menő. Ha azt mondom hogy egy 14 éves még ne veszítse el a szüzességét akkor helikopter szülő leszek és a gyerekem 18 után le fog lépni...

Szóval ha az élet tőbb területén ennyire fontos hogy ne legyen szabáy, akkor ett is el kell fogadni, aőt örülni kell neki.

2021. márc. 25. 13:34
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Ez undorító.
2021. márc. 25. 13:58
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

12!

Ez igaz amit írtál arra, de a ruházkodásban viszont már konzervatívak a fiúkák.

Nem mernek kilépni aszürkeségből mert attól félnek hogy az új stílus homárrá avanzsálja őket.

2021. márc. 25. 13:59
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Ez valami borzalom!
2021. márc. 25. 15:26
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem ilyenben kellene lennem, biztos mindig rettegnék, hogy lecsúszik. De gondolom úgy van megcsinálva, hogy elférjen benne a csomag.
2021. márc. 25. 20:09
 17/30 anonim ***** válasza:
68%

Emberek, akik negatív véleményt nyilvánítottak! Őszintén, nektek mi bajotok lesz abból, ha egy férfi ilyet visel? Maradandó agykárosodásotok lesz vagy mi? Sokkot kaptok, ha egy tök random férfit ilyenben láttok? Ha igen, akkor minél hamarabb szaladjatok el egy pszichológushoz!

Ha valakinek ez tetszik, akkor mi lesz? Féltek, hogy ez a fürdőbugyi leharapja a nemiszervüket?

Ez olyan, mintha egy zenére, ami neked nem tetszik, rosszakat mondasz.

Azt én értem, hogy (ha bár nem is teljesen konzervatívan,) de ennyire nem elfogadónak neveltek titeket, de gondold végig logikusan, hogy neked mibe telik elfogadni másokat. (Csak megjegyzem, nem sokba).

2021. márc. 25. 23:27
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

#17: "Maradandó agykárosodásotok lesz vagy mi? Sokkot kaptok, ha egy tök random férfit ilyenben láttok? Ha igen, akkor minél hamarabb szaladjatok el egy pszichológushoz!"

Igen. Igen. Nem megyek, menjen, aki szerint ez jó.

2021. márc. 26. 04:59
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon jó!

Végre valami újdonság a sok térdgatyás szürke egér között.

Ez inkább vízbe és partra való mint egy bőszárú félhosszú gatya.

2021. márc. 26. 09:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Jót nevettem :D
2021. ápr. 12. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!