Mennyire kihívó ez a nadrág? Ti hova vennétek fel?
2021. márc. 25. 11:49
1/26 anonim válasza:
Hát munkahelyre tuti nem.... :-)
2/26 anonim válasza:
Nagyon gáz ez a nadrág. Semmi pénzért fel nem vennék ilyen rongyot.
3/26 Metionin válasza:
Ez leggings, ha a fenék takarva van akkor simán bárhova ami nem hivatalos hely.
4/26 anonim válasza:
Sehova nem vennék fel ilyet, nem tetszik.
Fenék alá érő pulcsival, tunikával egyébként nem tartom megbotránkoztatónak, úgy kb. bárhova felvehető, ha valakinek ez az ízlése.
Sima rövid fölsővel ízléstelennek tartom.
5/26 A kérdező kommentje:
Még sulis vagyok, én ezt rövid toppokkal gondoltam, de nem suliba
2021. márc. 25. 12:19
6/26 Metionin válasza:
Rövid felsővel rendes műbőr nadrágot keress aminek nadrágformája, zsebe stb. van. Most divat, sokfelé lehet kapni. A leggings nem nadrág.
7/26 anonim válasza:
mivel ez egy leggings leiras alapjan is es nem nadrag, nadragkent hordva, rovid toppal ocsmany es kozonseges.
fenek ala ero poloval, pulcsival okes lehet, de igy ahogy a kepen van, max a nyugati aluljaros prostikon tudom elkepzelni.
8/26 A kérdező kommentje:
#7 Nyaralásokra sem lehet felvenni, amikor hűvösebb van aznap?
2021. márc. 25. 12:35
9/26 anonim válasza:
Első hozzászóló: attól függ, mi az adott ember munkája.
Egyébként én venném fel, de lehet, hogy csak azért, mert nem tetszik. Túl kihívónak nem gondolnám.
10/26 anonim válasza:
Lehet, mindent lehet, nyilván nem fizikai lehetetlenség felvenni és a rendőr se visz el miatta.... de attól még a többség szerint ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!