Csizmát, bakancsot hordtok még?
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan hideg van hogy képtelen vagyok még mindig csizmában lenni és így menni dolgozni. Nincs vele bajom, de nem gáz ez így március végén?2021. márc. 23. 06:21
1/9 anonim válasza:
Én is csizmába vagyok. Miért lenne gáz? 🤦
2/9 anonim válasza:
Én még beleletlen bokacsizmát hordok.
3/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz?? Pár napja még havazott is...
Nem úgy megy az, hogy átlapozod a naptárat márciusra, és onnantól tilos meleg ruhákat hordani, mint valami rajzfilmben...
4/9 anonim válasza:
Idén egész télen nem vettem elő a bakancsom, tornacsukában toltam végig, nem volt "elég" hideg. :D
De amúgy szerintem egyáltalán nem gáz, tegnap még szállingózott a hó, tök normális csizmát hordani ilyenkor szerintem. :)
5/9 anonim válasza:
Hát én elő sem vettem... koraősz óta sportcipőben járok
6/9 A kérdező kommentje:
#5 van aki szeret fázni.
2021. márc. 23. 18:17
7/9 anonim válasza:
évek óta nincs se bakancsom, se csizmám. a sport cipő bőven elég vastag zoknival
8/9 anonim válasza:
Nem, csak van aki jobban fázós, van aki kevésbé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!