Hol tudok rendelni századfordulós női ruhákat? Nem szeretnék kölcsönözni, hanem megvenni.
Eredeti teljes öltözéket szerintem sehol nem fogsz tudni venni. Ezek múzeális értekű darabok. Ha valóban eredetit szeretnél az több százezertől a milliós nagyságrendig terjedő kiadás szóval nem hiszem, hogy ezt valóban átgondoltat. Nagy ritkán az ebayen rá lehet akadni igazi kincsekre de azoknak az ára is kb 80-100 ezertől indul.
Régen az Ecseri piac rendes régiség boltos részén rá lehetet lelni 1-2 hagyatékból megmaradt 20-as 30-as évekből származó kiegészítőre vagy egyszerűbb ruha darabra de egyik sem olyan volt mint amiket a filmeken látni. Szóval nem az a díszes kialakítású amit az arisztokrácia vagy a nagypolgárság hordott.
Szerintem egyszerűbb ha másolatot keszítetsz. De azzal számolj hogy ez is igen költséges. Főleg ha hagyomány örzés is a cél.
Ha esetleg valami victorian goth cuccra gondolsz arra meg ott van egy halom kűlföldi darkshop pl a dracula clothing vagy a Fantasmagoria.
Rendben, köszi.
Hülyeség lenne ha én készítenék egyet?
Nem lenne hülyeség csak kérdés, hogy mi a célod vele. Ha hagyomány örzés akkor az anyag hasznalatnak is olyannak kell lennie a varásról nem is beszélve.
Viszont ha jól tudsz varni és leginkáb saját kedvtelésre szeretnéd akkor hajrá.
A youtubeon van egy halom tutorial ilyesmikről.
Meg attól is függ hogy milyen ruha darabot akarsz csinálni. Nyílván egy füzőt bonyolultabb nagyobb gyakorlatot igénylő feladat elkészíteni mint pl egy alsószoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!