Lányok, jó időben felvennétek randira ezt a felsőt barátotok kedvéért?
2021. márc. 22. 03:07
1/31 anonim 

válasza:

Egy csinos övvel a derekán esetleg, de magában nem. Nekem nem tetszik.
2/31 anonim 

válasza:

Ez egy tipikus nyari irodai bluz.
Nagyon csunya a rovidujj. Nem elegans. Meg ag anyag is igenytelen.
3/31 anonim 

válasza:

4/31 anonim 

válasza:

Nekem nem annyira tetszik, mondjuk elmegy, de nem értem, a barátom miért kérne ilyet? Nem különösebben szexi, kivéve, ha irodista-fétise van :D
5/31 anonim 

válasza:

Nem szeretném,ha egy pasi fétise alapján kell(ene) öltöznöm,tehát nem.
6/31 anonim 

válasza:

Ha az erettsegin randiztok oke.
7/31 anonim 

válasza:

Ha kilenne vasalva, és tényleg valami csinos övvel, vagy egy jó szoknyával esetleg beturve, szép hajjal cipővel egy ápolt szép lányhoz lehet, de amugy nem fordulna meg a fejemben.
8/31 anonim 

válasza:

nem, mert ez igy ocsmany, bena, igenytelen es amugysem a stilusom. kb 2004-ben volt ilyen rajtam a 8.-os ballgasomon.. de szerencsere a baratomnak normalis izlese van es nem kerne ilyesmit tolem.
9/31 anonim 

válasza:

Maaargitka ilyenbe megy majd évzáróra (de ő is csak azért veszi föl. mert az o.f. ezt írta elő)
10/31 anonim 

válasza:

Fúj, ez nagyon ronda! Nekem és páromnak is van egy kis ruha fétisünk, és ha kér is ilyen irodista stílust akkor egy fehér szatén blúzt veszek fel kedvéért, az szépen szexisen csillog és felveszi az alakomat is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!