Holnap mennyire cinkes egy télikabát? Ti viseltek még?
Figyelt kérdés
Mégiscsak március van, de sokat leszek a szabadban és szeles időt mondanak, 6 fok körül.2021. márc. 20. 21:52
1/20 anonim válasza:
Én nem. .. Én inkább csak valami pulóvert veszek fel és alá öltözöm rètegesen
2/20 anonim 

válasza:

Cinkes?
Pénteken elővettem, mert itt például szakadt a hó és mavis esett. Nem akarok megfázni, oké, hogy március van.
3/20 anonim 

válasza:

Nem a naptárhoz hanem az időjáráshoz kell öltözni. Most épp hideg van és március vége, hát így jártunk 😀
4/20 anonim 

válasza:

Ma szétfagytam volna a legmelegebb télikabátom nélkül, holnap se lesz jobb idő.
5/20 anonim 

válasza:

Én egész héten a meleg pufi kabátomban járok, ami leér a térdemig, és piros, a kapucnit meg felhúzom a fejemre. Te is tégy így, nem gáz. :D
6/20 anonim 

válasza:

nem évszak szerint kell öltözködni, hanem időjáráshoz
gondolom egy meleg téli napon se veszel fel vastag kabátot
7/20 anonim 

válasza:

Persze hogy viselek, meg is fagynék különben.
8/20 anonim 

válasza:

Nem ciki. Ha július közepén -10 lenne akkor is felvenném a nagykabátot.
9/20 anonim 

válasza:

Nálunk itt tegnap szálingózott a hó. Én is télit hordok még a hidegebb napokon. Persze az más kérdés, hogy a következő nap meg pulcsi a is megsülök. Nem ciki, nyugi.
10/20 anonim 

válasza:

Ha nem fúj a szél és ilyen napsütésben nekem már sok, nekem elég max. egy pulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!