Mirage fashion ruhákról,tunikáról mi a véleményetek?Minőségre és kinézetre?
Figyelt kérdés
Az új kollekcióból néztem ki a fekete fehér felíratos ruhát.2021. márc. 20. 08:17
1/3 anonim 

válasza:

Szépnek nekem szépek. De mivel nem rendeltem még, nem tudom milyenek. De jónak tűnnek képről. De hát lehet csalóka, mert my77-nél csalóka volt némelyik az anyagminőségben (vagyis én másra számítottam). A méretezés is egy csodálatos dolog, mert a my77-nél azt figyeltem meg, hogy pl. nem minden S ugyanolyan méretű. Csak saccperkb s, vagy m... De azért nagyjából okés. Gondolom ez máshol is így van.
Ki kell próbálni, aztán meglátod. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Rendeltem egy tunikát,meglátom milyen lesz 😊
2021. márc. 20. 18:35
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem különleges, egyedi és jó minőségű darabok. Van egy ilyen márkájú ruhám és egy tunikám. Mindkettő tartós, nem mennek tönkre egyhamar. Úgy gondolom, megérik az árukat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!