Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodában ti használtok váltópa...

Irodában ti használtok váltópapucsot?

Figyelt kérdés
Nem is értem, mi a jó abban aki egész nap zárt cipőben van.

2021. márc. 19. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, használok, pontosan ezért, mert nem jó egész nap zárt cipőben, ha nem muszáj.
2021. márc. 19. 14:50
 2/16 anonim válasza:
87%

Sokáig nem használtam, képes voltam egész nap cipőben lenni. Aztán egyszer csak rákaptam, azóta mindig úgy vagyok. Néha hazaindulás előtt ha közbejön valami, és már cipőben vagyok, rendesen kellemetlen érzés még úgy visszaülni a gép elé.

Sokkal kényelmesebb papucsban lenni, tudom ajánlani másnak is, aki még nem próbálta ki.

2021. márc. 19. 15:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Dettó, először nem akartam egy otthonis pacskerba lenni, de meleg is van meg kényelmes is. Még a munka is jobban megy utána, kicsit olyan mintha otthon lennék és nem munkában :)
2021. márc. 19. 15:15
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
nem. jo minosegu, nem muanyag cipoket hordok pamut zoknival, igy nem rohad bele a labam a cipobe. nalunk nem hord senki valtocipot.
2021. márc. 19. 15:25
 5/16 A kérdező kommentje:
És amúgy szabad hordani?
2021. márc. 19. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudok rola, h tilos lenne..
2021. márc. 19. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Kis kosztümhöz kicsit bután állna a papucs, de igyekszek olyan cipőket hordani, ami kényelmes a lábamnak egész nap. Tűsarkút nem igazán hordok, nyáron pedig olyan van rajtam, aminek nyitott a felső része.
2021. márc. 19. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Papucsot nem, de ilyen pepcos mamuszt igen. Fekete egyszínű, kényelmes. Bár zárt én nagyon szeretem.(Nyáron persze szandi vagy papucsra valtok, de ilyenkor meg a mamusz a nyero nalam🥰
2021. márc. 19. 17:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Könyvtárban dolgozom.

Nyáron váltópapucs, egyébként vászoncipőben vagyok. Megkattannék télen a bolyhos csizmámban egész nap...

2021. márc. 19. 17:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Én egy könnyű vászoncipőt használok, nem papucsot. Nálunk előírás a cipő, így sokáig nem is váltottam. Egy télen szoktam rá, hogy ne a meleg télicipőben vagy bakancsban kelljen a fűtött irodában rohadni.
2021. márc. 20. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!