Ha valakit meglátok és tetszik az öltözéke és próbálom leutánozni, úgymond irigylem azt a személyt az gond?
Hasonlóan vagyok 2 személlyel.
Nem kéne foglalkozni igazából azzal, hogy más milyen. De az önbizalom az oka mindennek.
Keresd meg, mi van benne amit te el akarsz utánozni.
Én esetemben nem őket akarom utánozni, mert ők emberileg nem jók... Korábban nem öltöztem nagyon változatosan. Nem volt ennyi színes, vidám ruhám, nem volt annyi táskám, nadrágom stb., szóval nem volt változatos, de akkor nem is zavart annyira. Meg is híztam. Egy ideig nem zavart se a ruha, se a kilók... Ők persze mindig tettek megjegyzést rám. Persze ők mindig tökéletesek voltak, szerintük. Nem miattuk, magam miatt, amikor már zavart - elkezdtem később diétázni és lefogytam vissza. Vettem ezt azt magamnak, csinos ruhákat, cipőt, táskát. Hajamat befestettem. Ezzel akartam új lapot nyitni magamban, lezárni azt az énemet magamban akit eltaposhattak.
Őszintén szólva az örökös lenézésükkel igen csak elment a maradék önbizalmam, és a ruhák által is próbáltam visszaszerezni. Eléggé gallyra tettek ők engem lelkileg. Azt tudom, hogy mindegy mit veszek fel ha valaki nem szeret, akkor sem fog, sehogy... Így hogy jobban öltözök is kaptam tőlük megjegyzést a dicséret mellé ruhámra, nehogy már jól érezzem magam. De velük szemben és csak velük szemben érzem azt, hogy ha nem érdekli őket akkor is ki kell néznem jól, ha muszáj találkozni. A kisebbségi érzés hát igen... Ők mai napig semmibe néznek engem és talán van bennem is ez a dolog, hogy ne tekintsem magam hozzájuk képest kevesebbnek, mert nem jobbak... mert éppen jobb kocsija van vagy nagyobb a ház, igaz nekünk lakás van ugyanolyan értékben... Nem jó emberek, mert tönkre tettek lelkileg, holott én csak azt akartam hogy elfogadjanak engem amilyen vagyok és szeressenek, ami nem történt meg. De mivel férjemnek fontosak ők, ezért olyan mély bennem a dolog és hogy egyedül kellett megküzdenem velük és saját magammal... Amikor velük találkozunk, felveszem magamra a páncélt és megtartom a kellő távolságot. A ruha egy eszköz abban a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!