Tetszik neked a barett sapka? mondjuk így felvéve
Figyelt kérdés
gáz ilyet hordani 18 évesen? hasonló, bár szerintem jobb a stílusom, elegáns és streetwear stílusban öltözködöm.
nektek mi a véleményetek róla?
2021. márc. 7. 13:03
1/5 anonim válasza:
Semennyire nem tartom gáznak. Különben én is imádom az ilyesféle régimódi öltözködést, jómagam is így öltözködök már 3 éve. Van férfi barett sapka is szövetből, azon én is elgondolkoztam már, de nagyon terebélyes a frizurám, és nem tudnám értelmesen rá rakni a fejemre. Mindenesetre a vintage stílus újra kezd tetszetőssé válni az emberek szemében, még akkor is, ha ezt te esetleg annyira nem tapasztalod. Lényeg, hogy szerintem pazarul néznél ki benne.
20/F
3/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz ilyet hordani, jól néz ki, bár nem áll mindenkin jól. Például sajnos rajtam sem, túl nagy a fejem hozzá. De amúgy máson tetszik.
4/5 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, de nem gáz. Azt nem tudom értelmezni, hogy a 18 most túl fiatal vagy túl öreg kéne legyen hozzá, de szerintem egyik sem.
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy piros, évek óta hordom és többen is megdicsérték már.
(22N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!