Térdig érő szövetkabátot még fel lehet venni vagy ahhoz már túl tavasz van?
Figyelt kérdés
Mindig az alapján öltözködöm ahogy mások is, de egy ideje nem jártam a városban hogy megfigyeljem mennyien vették elő a vékonyabb kabátot2021. márc. 18. 07:27
1/6 anonim válasza:
Reggel meg minusz fokok is vannak neha, meg ugyanabban jarnak az emberek mint januarban.
2/6 anonim válasza:
Nálunk eppen esik a ho..
Szoval nem gondolom hogy annyian tavaszi kabatot hordanank mar. Legalabis errefele nem.
3/6 Sunshinedoll válasza:
Ezt az dönti el, hogy mennyire vagy fázós, nem az, hogy tavasz van-e.
Ma reggel mindenki nagy téli cuccban volt, mert még 7-kor hideg van, fújt a szél is. Most kezd előjönni a nap.
4/6 anonim válasza:
Én még bőrkesztyűt is vettem fel hozzà.
5/6 Metionin válasza:
Nekem térd fölé érő szövetkabátom van és amíg ilyen fos idő van, addig felveszem. Pár hete már melegem volt benne, akkor elővettem a tavaszit de most hogy hideg szél fúj, visszavettem a télit.
6/6 anonim válasza:
En mar eltettem a teli dolgokat. Szovel egy mintas fekete necc bo mini farmerszoknya koldokig ero feher denever ujju pulover.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!