Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Térdig érő szövetkabátot még...

Térdig érő szövetkabátot még fel lehet venni vagy ahhoz már túl tavasz van?

Figyelt kérdés
Mindig az alapján öltözködöm ahogy mások is, de egy ideje nem jártam a városban hogy megfigyeljem mennyien vették elő a vékonyabb kabátot
2021. márc. 18. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Reggel meg minusz fokok is vannak neha, meg ugyanabban jarnak az emberek mint januarban.
2021. márc. 18. 07:32
 2/6 anonim válasza:
95%

Nálunk eppen esik a ho..

Szoval nem gondolom hogy annyian tavaszi kabatot hordanank mar. Legalabis errefele nem.

2021. márc. 18. 07:53
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Ezt az dönti el, hogy mennyire vagy fázós, nem az, hogy tavasz van-e.

Ma reggel mindenki nagy téli cuccban volt, mert még 7-kor hideg van, fújt a szél is. Most kezd előjönni a nap.

2021. márc. 18. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még bőrkesztyűt is vettem fel hozzà.
2021. márc. 18. 08:29
 5/6 Metionin ***** válasza:
Nekem térd fölé érő szövetkabátom van és amíg ilyen fos idő van, addig felveszem. Pár hete már melegem volt benne, akkor elővettem a tavaszit de most hogy hideg szél fúj, visszavettem a télit.
2021. márc. 18. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
En mar eltettem a teli dolgokat. Szovel egy mintas fekete necc bo mini farmerszoknya koldokig ero feher denever ujju pulover.
2021. márc. 18. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!