Milyen farmer lenne ideális a testalkatomra?
Figyelt kérdés
Vékony derekam van, széles csípőm, csak a vállam kicsit szélesebb. A combommal, és a fenekemmell még vagyok nagyjából elégedve, kicsit talán lehetne nagyobb, de ennyi. Ezt szeretném valamilyen farmerral ,,korrigálni''. Légyszi 10 ezer forint alatt ajánlatok farmert (olyat, ami online elérhető). Köszönöm a segítséget!2021. márc. 17. 19:41
1/5 anonim válasza:
Mit szeretnél korrigálni pontosan?
Amúgy én a helyedben megvárnám amíg kinyitnak a boltok, az a biztos
3/5 anonim válasza:
Magas derék, esetleg fenék push up hatással.
5/5 anonim válasza:
mindenképpen magas derekút hordj..nem muszáj push up, szerintem sokat így nem emelne..lényeg, hogy jó magas derék szabású legyen a vékony derék és a széles váll miatt..és az övet ne hagyd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!