Nem látta vki a párducos maszkom?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy itthon hagytam el valahol. Múlt héten mostam ki, es felakasztottam a helyére. Emlékeim szerint azóta nem hordtam, csak a sima rózsaszínt, amin nincsenek párduc minták.. Szóval itthon kell lennie. Az a kedvencem...2021. márc. 17. 14:57
11/13 anonim 

válasza:

Ott van a zebracsíkos mellett
12/13 anonim válasza:
Eskü, amikor ezt a kérdést olvastam ezt gondoltam először: Ha nem lenne ennyire érthető az írása, akkor azt hinném, hogy nagyon durván beszívott😂
De amúgy szerintem nincs is párducos maszkod. Valószínüleg azt is csak hallucináltad. Ha mégsem, akkor bocs, kiégtem.😂😅
13/13 A kérdező kommentje:
Na valaki, akinek van humorérzéke. De, van párducmintás maszkom, ez nem puszta koholmány. Meglett, igaz kamuztam, nem a mikró mögött volt, hanem az egyik kabátzsebemben, s már ismét büszkén viselhetem a drágámat. 🥰😂
2021. ápr. 6. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!