Varronok!ha van egy kepem egy ruharol azt megmutatom akkor azt "konnyen" megtudja csinalni vagy pl szabas mintaval kell mennem vagy hogy zaklik ez?vagy mennyire van meg az hogy ruhat varratnak a varronovel sima kisemberek is?
a varrónő annak dolgozik, aki megfizeti... de ha a kínai webshopos kétdolláros árat próbálod még lejjebb tornázni, el fog küldeni a francba, jogosan.
amúgy meg felhívod, elmondod mit szeretnél, ő megmondja hogy hozott anyagból dolgozik vagy majd beszerzi ő, elmész, megmutogatod mit akarsz, leveszi a méreteidet, megvarrja a ruhát.
3: erre nem lehet látatlanban árat mondani!
Nagyon függ a várostól/falutól - és persze a kinézett modell szabás/varrás bonyolultságától is.
Nyilván Kiskunbürgözd-felsőn Jucika néninél nem annyiba kerül, mint egy Budapest belvárosi menő varrószalonban...
1# vagyok, a párom nagynénje varrónő így nekem ingyen csinálta, nem tudom mennyibe került volna egyébként. Borsodi, konkrétan Tiszaújvárosban lakik.
Szerbiában is varrattattam ruhát, az olyan 15 ezer forint körül volt.
Kérdezősködj a lakóhelyeden...
Általában ajánlás útján szokás varrónőt találni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!