Gipszre mit javasoltok, hogy ne nézzek ki annyira bénán? Sima zokni, nájlon zokni, harisnya?
Figyelt kérdés
Fázik a lábam, meg nem is akarom, hogy koszos legyen, de szeretnék lányként amennyire lehet normálisan kinézni a többiek szemében.2021. márc. 16. 11:30
1/18 anonim válasza:
Szerintem egy sima egyszínű zokni megteszi, ha fázós vagy frottír zokni.
2/18 anonim válasza:
Veszélyes hulladék feliratú matrica.
Vagy "keményebb a covidnal".
Az menő lenne... :D
3/18 anonim válasza:
Én nejlontoknit húztam rá anno , úgy hasonlított egy bőr színre.
F.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem nem leszek túl feltűnő
2021. márc. 18. 08:53
5/18 anonim válasza:
Sima zokni megteszi. Harisnyát ne!! Hülyének fognak nézni.
6/18 anonim válasza:
Miért néznék már hülyének a hari miatt?
7/18 anonim válasza:
Bocs, de nem mind1 milyen gipszed van, ha normál járósarkas mint nekem volt, akkor kivágod egy kicsit ahol leér a földre és kész a zoknit. Értelemszerűen én télen több zoknit felvettem. Ha meg könnyített akkor ez sem kell, de oda is a zokni a legjobb.
8/18 anonim válasza:
#6 De vagy az a harisnyás pasi?
Mert gázul fog ki nézni. Befejezhetnéd már ezt a harisnya fétist. Kezd unalmassá válni. Zoknit tegyél rá kedves kérdező. Ne hallgass a fétises f szira.
9/18 anonim válasza:
Zoknit húztam rá én is. Saroknál kivágtam. Jóval nagyobb zoknikat vegyél, mint alapból a lábad.
10/18 anonim válasza:
8!
Üldözési mánia? Tudod az is egyfajta betegség, de tudják kezelni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!