Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 30asok! Ki honnan szerzi be...

30asok! Ki honnan szerzi be ruháit? Milyen ruhákat viseltek? Mennyit koltesz ruhanemure?

Figyelt kérdés
Írd meg azt is, hogy a munkahelyed mit igényel. Vagy saját magad miatt veszed meg?
2021. márc. 15. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Springfieldbe szoktam legtöbbször vásárolni, igazából szükségem legtöbbször nincs új ruhára, de ha vmi megtetszik, akkor megveszem. Munkahelyen az utcai ruha van rajtam (farmer, póló) és arra veszem fel a fehér köpenyt, plusz a cipőt veszem át fehér cipőre. Én mindig magam miatt öltözködöm, nem érdekeknek ezek a kiköltözős dolgok
2021. márc. 15. 08:27
 2/9 anonim ***** válasza:

90%-ban Saxoo ruhàkat vàsàrolok.

F

2021. márc. 15. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Munkahelyemen nincs dresscode, de nyilván azért nem mehetek haspólóba és nagyon miniszoknyába se.

A ruháimat nagyrészt kínaiakból vásárolom, egy-két ruhám van csak New Yorker-ből, H&M-ből...stb.

Imádom a szoknyákat, az alakomat kiemelő ruhákat. Jó alakom van, amit szeretek hangsúlyozni.

2021. márc. 15. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Kínai, c&a, new yorker. Bonprixről elég sok ruhám van, meg most rákaptam a sheinre, az első rendelés nagyon pozitív volt, szóval szerintem fogok még.

De nagyrészt kínai.

A munkahelyen nincs dresscode, csak a normális megjelenés az elvárt. Többnyire leggings+tunika, vagy farmer+póló a viseletem, nyáron szeretem az A-vonalú bővülő szoknyákat is.

Bár most már egy éve home office van, így pláne magamnak vásárolok. :D

2021. márc. 15. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Orsay-ben vásárolok, nekem azok a ruhák tetszenek. A munkahelyemen nincs szigorú dresscode. 33N
2021. márc. 15. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Orsay, C&A, Tom Tailor, Heavy tools. Az egyszerűbb ruhákat szeretem, amin nincs felirat, márkajelzés.

Irodában dolgozom, de egyedül vagyok, szóval akár pizsamában is mehetnék, de én szeretek kiöltözni.

30/N

2021. márc. 15. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Miért lett lepontozva a 3. válaszom? Talán valamelyik irigynek ez most jól esett?
2021. márc. 15. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

Blue Nature,Mystic Day,pár darad reserved-es és vásáros ruha.Nincs megszabva mit vegyek fel,szeretem a szép ruhákat,van tapadós,bő,farmert nem hordok.Én öltözöm a legszebben(nem nagyképűség).Vannak letisztultabb,egyszerűbb és feltünő ruháim is.

Mivel évekig elhordok egy darabot,és sokszor csak akkor veszek valamit,amikor muszáj,olyan 100.000-et költök évente.

2021. márc. 15. 11:33
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%
Én úgy nézek ki mint Morticia Addams a szabadnapján. Nincs dresszkód. Általában valamilyen fekete egyberuha van rajtam harisnyával munkahelyen, előfordul hogy csak 2-3 órára megyek be, akkor farmer-póló vagy ing. Egyszerű alapdarabokat mint a fekete farmer, sima feszülős fekete póló, egyszerű egyberuha, pláza üzletekben veszek (általában H&M, Cropp, Sinsay, House) a különlegesebbeket netről rendelem ilyen darkos oldalakról vagy turizom. Cipőm mindenféle van, kínais, Cropp-os, HM-es, wish-es, Martens stb. ahol megtetszik. Alapvetően nem költök sokat, mikor elkezdtem főállásban dolgozni, akkor vettem a mostani cuccok nagy részét és azóta csak azt cserélem ami tönkrement.
2021. márc. 15. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!