8# De el lehet abban is, ha olyan a stilusa, meg a linkelt ruhakban is. Egy 20 evest is el tudok kepzelni kosztumben, es hordja is, ha neki az tetszik. Epp ezt mondom, hogy ezek (meg a legtobb ruha) azert nem eletkorfuggo oltozekek, nem glitteres, kiscicas, tunderszarnyas dresseket linkelt a kerdezo, amik nagyon eletkorhoz lennenek kotve :D
2021. márc. 14. 18:15
13/20 anonim válasza:
Alak, kor és leginkább alkalom/hely függő (nyilván, ha munkahelyen van dresszkód, vagy ilyesmi, akkor módosítva picit lehet hordani sztem ezeket is egyébként a szaggatottat leszámítva). Szerintem bármeddig oké, hiszen az ember stílusa, és a divat is folyton változik.
2021. márc. 14. 21:45
14/20 anonim válasza:
Hát, az 1-esen az a nyakig felhúzott szoknya...
A 4-es meg csámpás, mint a legtöbb tinilány, ami számomra megfejthetetlen.
2021. márc. 14. 22:30
15/20 anonim válasza:
Akárhány éves korig. Ne mások mondják meg!
Én 24 leszek, sosem hordtam ilyesmiket, de nem gondolom, hogy 1 év múlva bármiféle öltözködési mérföldkő eljönne az életemben vagy el kéne temetnem a fiatalságom... Vicc!
2021. márc. 15. 02:42
16/20 anonim válasza:
Addig még önazonos és az alakja megengedi. 30 évesen is teljesen jó, nem tudom mit vannak oda egyesek.
2021. márc. 15. 15:31
17/20 anonim válasza:
Leginkább addig, amíg az ember jól érzi magát benne.Ez lehet 20 vagy 70 éves kor is igazából.:)
Én most 23 vagyok, vannak ilyen ruháim még, de általában már kellemetlenül érzem magam bennük, mint egy “túlkoros tini”. Szerintem ez a pont sok mindenkinél eljön, valakinél később, valakinél hamarabb.
2021. márc. 15. 19:19
18/20 A kérdező kommentje:
Koszi azoknak, aki a kerdesre valaszolt!!
2021. márc. 15. 22:02
19/20 anonim válasza:
Amíg az alakod, a stílusod és az élethelyzeted megengedi. Munkahelyre nyilván nem veszünk fel haspólót meg rakott miniszoknyát, de nyaralásra, szórakozni stb. jó lehet.
A fanyalgóknak pedig: én 40 évesen is veszek fel rakott szoknyát harisnyával és bakanccsal vagy combcsizmával télen, nyáron pedig fehér sneakerrel. Nem vagyok hajlandó "virágmintás otthonkákban" járni csak a korom miatt.
2021. márc. 16. 09:01
20/20 anonim válasza:
Tudod, mért hülyeség ez így? Azért, mert ha mondjuk tíz évvel fiatalosabb ruhát veszel fel mint állítólag "illik", akkor azt hiszik úgyis, hogy tíz évvel fiatalabb vagy, és kész. Nyilván ezt egy 70 éves nem tudja már eljátszani, de +/- 10 évet simán lehet ugrani. (Fiúként mondom.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!