Melyik csoportba tartozol?
Fiú:
1.egyenes szárú farmer(nem túl csicsás színek); póló, színes ing, aviátor szemüveg, coverse vagy egyèb spotcipő
2.csőnaci, feszülős póló, öv hatalmas csattal , deszkás cipő, wayfarer szemüveg.
3farmer betűrve magasszárù cipőbe; ing, póló, rózsaszín mindenmennyisègben
Lány:
1.
2.
3.
4.leggings mindenfèle szinben, converse ,wayfarer szemüveg, színes topok
Köszönöm,hogy ha erre járok,szinte mindig új márkákat ismerhetek meg.pl:wayfarer,aviátor.
Általában így nézek ki:
néhány testvérem már nem használt ruhája,néhány noname cipő és póló,nadrág.semmi extra.
Rongyrázás az egész divatkövetés.nem leszel tőle jobb ember!
Maximum egy jobb 'bandába' bevesznek ,hogy elihasd velük az agyad:D
15/L
egyikse.
20 soros, 4 csatos betétes bakancs, fekete/sötét kék csőnadrág betűrve a bakancsba, csak és kizárólak fekete pólók esetleg zipzáros kapucnis fekete póló, 6 csatos egész alkaros fekte karvédő ^^ 15/f
a 2. lehetőségnél van 1 kis képzavar nálam.akik csőnacit hordanak,feszülős pólóval,és deszkás cipővel,azok nem hordanak olyan övet aminek olyan nagy a csattja ugyanis ilyet manapság deszkások/bmx-esek és emo fiuk hordanak,a nagy csatos öv pedig inkább azokra jellemző akik disco-ba járkálnak.
ennyit akartam :)
22:04 tudom h a Converse nem gyárt sportcipőket ezért irtam oda h EGYÉB.
Aviator és Wayfarer nem márka csak a RayBan ezt a két fő"tipust" csinálja. Első a pilótás gömbölyded második a szögletesebb mindenféleszinben kapható. Egyébként tudtam h lesz pár f@sz aki sèrtésnek veszi ezt az egészet holott én csak azt akartam tudni mostanság mit hordanak nagytöbségben a fiuk/csajok.
HA NEM TARTOZOL SEHOVA NE VÁLASZOLJ!
4-es és 2-es közötti átmenet. deszkáscipőt nem hordok, mert nem tetszik, a wayfarerben meg úgy nézek ki, mint egy rossz Lady Gaga! =D
14/L
1. csőnacival és szemcsi nélkül
16L
Az első, leszámítva a napszemüveget.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!