Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik csoportba tartozol?

Melyik csoportba tartozol?

Figyelt kérdés

Fiú:

1.egyenes szárú farmer(nem túl csicsás színek); póló, színes ing, aviátor szemüveg, coverse vagy egyèb spotcipő

2.csőnaci, feszülős póló, öv hatalmas csattal , deszkás cipő, wayfarer szemüveg.

3farmer betűrve magasszárù cipőbe; ing, póló, rózsaszín mindenmennyisègben

Lány:

1.

2.

3.

4.leggings mindenfèle szinben, converse ,wayfarer szemüveg, színes topok

2010. aug. 18. 20:49
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
52%

Köszönöm,hogy ha erre járok,szinte mindig új márkákat ismerhetek meg.pl:wayfarer,aviátor.

Általában így nézek ki:

néhány testvérem már nem használt ruhája,néhány noname cipő és póló,nadrág.semmi extra.

Rongyrázás az egész divatkövetés.nem leszel tőle jobb ember!

Maximum egy jobb 'bandába' bevesznek ,hogy elihasd velük az agyad:D

15/L

2010. aug. 18. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:

hát leginkább kettes:))

16l

2010. aug. 18. 22:51
 13/21 anonim válasza:

egyikse.

20 soros, 4 csatos betétes bakancs, fekete/sötét kék csőnadrág betűrve a bakancsba, csak és kizárólak fekete pólók esetleg zipzáros kapucnis fekete póló, 6 csatos egész alkaros fekte karvédő ^^ 15/f

2010. aug. 18. 23:42
 14/21 anonim válasza:
előző vok. nem zipzáros póló hanem pilóver -.-"
2010. aug. 18. 23:43
 15/21 anonim ***** válasza:

kb. a 2.

14/l

2010. aug. 19. 03:31
 16/21 anonim ***** válasza:

a 2. lehetőségnél van 1 kis képzavar nálam.akik csőnacit hordanak,feszülős pólóval,és deszkás cipővel,azok nem hordanak olyan övet aminek olyan nagy a csattja ugyanis ilyet manapság deszkások/bmx-esek és emo fiuk hordanak,a nagy csatos öv pedig inkább azokra jellemző akik disco-ba járkálnak.

ennyit akartam :)

2010. aug. 19. 04:21
 17/21 A kérdező kommentje:

22:04 tudom h a Converse nem gyárt sportcipőket ezért irtam oda h EGYÉB.

Aviator és Wayfarer nem márka csak a RayBan ezt a két fő"tipust" csinálja. Első a pilótás gömbölyded második a szögletesebb mindenféleszinben kapható. Egyébként tudtam h lesz pár f@sz aki sèrtésnek veszi ezt az egészet holott én csak azt akartam tudni mostanság mit hordanak nagytöbségben a fiuk/csajok.

HA NEM TARTOZOL SEHOVA NE VÁLASZOLJ!

2010. aug. 19. 05:48
 18/21 anonim ***** válasza:

4-es és 2-es közötti átmenet. deszkáscipőt nem hordok, mert nem tetszik, a wayfarerben meg úgy nézek ki, mint egy rossz Lady Gaga! =D

14/L

2010. aug. 19. 08:58
 19/21 anonim ***** válasza:

1. csőnacival és szemcsi nélkül

16L

2010. aug. 19. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Az első, leszámítva a napszemüveget.

15/f

2010. aug. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!