Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a fiúk/férfiak akik a...

Azok a fiúk/férfiak akik a hosszú futónadrágra térdgatyát vesznek még pluszba, miért nem harisnyát vesznek futónadrág helyett ha már úgy is csak a lábszáruk látszik?

Figyelt kérdés
Sokkal kényelmesebb és az is nejlonból van mint a futógatya.

2021. márc. 12. 10:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező nyugodj már le, unalmas vagy.

Lassan már nekem égő hogy ilyenek vannak közöttünk, mint te.

Én is harisnyamániás pasi vagyok, mégsem vagyok olyan gyökér, hogy itt inzultáljam a többieket a fétisemmel. Legyen már több eszed légyszi. Menjél inkább sétálni a jó levegőn egyet, most nincs hideg kimehetsz harisnyában is, élvezheted a tavaszt, én is azt teszem. :)

2021. márc. 16. 12:24
 32/49 anonim ***** válasza:
88%
Látod, így is lehet.
2021. márc. 16. 12:26
 33/49 anonim ***** válasza:
84%
Üzenem minden nylonharisnya férfi, fiú viselőnek hogy, ne szőrös labal viselje és ne húzon alá boxeralsot mert baromi kényelmetlen így.
2021. márc. 16. 15:31
 34/49 anonim ***** válasza:

A lábam szőrtelenítése természetesen alap nálam is, és amúgy tangát hordok mindig, ha nagy ritkán nincs rajtam éppen harisnya akkor is. A boxert sosem szerettem.

#31-es voltam.

2021. márc. 16. 15:54
 35/49 A kérdező kommentje:

30.

Az ember kísérletező lény, te lelkiszegény lehetsz..

31.

Tudod mi a különbség kettőnk között?

Én sok sportra készült ruhát próbáltam már sport célra, de nekem azok mindég valamilyen ok miatt nem jöttek be.

Mivel télen hordok harisnyát így kézenfekvő volt mint lehetőség és annál maradtam. Tehát komfortérzés miatt.

A másik tény hogy én felvállalom és emiatt is írtam ki kérdésnek, de te fogadom csak otthon a tükör előtt nézegeted magadat benne.

Amit nem értek az az hogy ha valakinek egy harisnya jobban bejön mint egyszerű ruhadarab, azt miért vádolja a sok küllőhibás fétissel vagy melegséggel...

Holott mint fentebb írtam a férfi ruhát viselő lányok is megírták, ruhától nem leszel meleg.

2021. márc. 17. 11:28
 36/49 anonim ***** válasza:
Kérdező sötétebb vagy mint látszik, mert azt sem sikerült elolvasnod amit írtam. Vagy ha sikerült akkor még nagyobb a baj, mert teljesen másra válaszoltál. 🤣🤣🤣
2021. márc. 17. 11:56
 37/49 A kérdező kommentje:

36.

Mindenki magából indul ki, tehát.. sajnállak.👎🏻

2021. márc. 17. 12:40
 38/49 A kérdező kommentje:

28 és 36!

Ennél a kérdésnél az 54-es kommentelő hozzászólását olvassátok el figyelmesen, ő megmondja mi a különbség a melegek és az ellenkező nem ruháit viselők között.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2021. márc. 17. 14:56
 39/49 anonim ***** válasza:
Majd ha unatkozok, megígérem hogy fogok egy kicsit szomorkodni amiért sajnálsz. :)))))
2021. márc. 17. 15:01
 40/49 A kérdező kommentje:
Remélem.
2021. márc. 18. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!