Azok a fiúk/férfiak akik a hosszú futónadrágra térdgatyát vesznek még pluszba, miért nem harisnyát vesznek futónadrág helyett ha már úgy is csak a lábszáruk látszik?
Ha valaki megmondja , hogy a nejlonharisnya nem férfinek való, akkor én is mondhatom hogy a rövidnadrág alá ne vastag futónadrágot vegyenek.
Ennyi.
Én is lehetek félisten hogy kijelentsem.
Ime egy példa:
Csak ugye nálunk még a buta nevelés sok emberben szül rettegést e kényelmes ruhadarab iránt.
Azok fröcsögnek akik fogadom meg sem próbálták..

23.
Hát barátom soraidat olvasva....
Egy modellből is meleget nézel ki aki csupán egy férfiaknak készült terméket mutat be, nagy gond lehet nyaktól felfelé.
Paranoiás beteg rettegők sorait erősíted ezzel a konzervatív hozzáállással.

Végülis ismersz, biztos igazad lehet..
Láttam itt egy beszélgetést ahol lányok férfi ruhát hordtak, és le lettek búzázva emiatt (gondolom az is te lehettél) és egy frappáns választ adott az egyik lány miszerint egy ruhától nem lehet melegnek lenni.
Most akkor hogyan tovább rettegőkém?

Igaz, te csak a férfiakat sértegetsz...
És mint ahogy írtam nők is szeretnek férfi ruhákba lenni valamiért.
De neked a társadalom (magyarán az idegenek) véleménye a fontos.
Akkor felelj meg mások elvárásainak és ne kísérletezz ruhák között hogy melyik komfortosabb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!