Farmerdzseki hülyén néz ki farmeringgel?
Figyelt kérdés
Fekete farmernadrág, sötétkék farmering és sötétkék farmerdzseki lenne az összeállítás.2021. márc. 12. 08:41
1/9 anonim válasza:
Hát igen, furán. Farmer nadrág farmer kabáttal még jó párosítás de farmer inget azt már ne
2/9 anonim válasza:
szerintem nem jo
farmerbol max egy ruhadarab legyen, ketto mar sok
3/9 anonim válasza:
Szerintem a Farmerkabát farmerdzsekivel is too much. Nem menő.
De farmerdzseki farmeringgel. Na az aztán... :D. Ne.
Utolsó jól írta. vagy a nadrág legyen farmer, vagy az ing, vagy a dzseki. Egynél több farmer ruhadarab nem kell rád.
4/9 A kérdező kommentje:
De mi a gond azzal ha egy fekete farmernadrágot felveszek egy kék farmerdzsekivel?
2021. márc. 12. 10:17
5/9 anonim válasza:
Jó az még talán elmegy... De akkor az full fekete legyen.
6/9 anonim válasza:
én nagyon utálom a farmer szereléseket, a nadrágon kívül mindent
erőltetett
ez nyilván csak egy vélemény, nem is akar több lenni
7/9 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, de szürke inggel és fekete dzsekivel jobb lenne.
Igaz nekem alapból nem kedvencem a kék farmer.
8/9 anonim válasza:
Nem divat. Le vagy maradva kb 30 evet. Vagy megtobbet...
9/9 anonim válasza:
Nőkön lányokon farmerböl sosem elég. Lehet furán néz ki de önmagában is mind dögös vagány nemhogy együtt de elég lehet farmernaci farmeringgel vagy farmer dzsekivel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!