Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy temetésre?

Mit vegyek fel egy temetésre?

Figyelt kérdés

Elég szegényes a ruhatáram, 16 éves vagyok.

Az egyik ismerősömnek lenne a temetése, aki nem közvetlen ismerős, viszont a testvérével nagyon nagyon jóba vagyok, mintha az apám lenne.

Én egy fekete hosszujju felsőre, fekete blézerre, fekete farmerre és egy fekete boka csizmára gondoltam.

Viszont mivel azért még elég hideg van szerintem fáznék egy blézerben, illetve farmer mennyire illendő?

2021. márc. 11. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg fekete a farmer és nem sötétkék akkor nem gond a farmer.

Szerintem is fáznál blézerben. Kérj kölcsön valakitől egy fekete kabátot.

2021. márc. 11. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Napközben nem fogsz fázni, ha nem túl szeles helyen lesz, olyankor már tizenfokok vannak. Én kabátban mennék, ott levenném illendőségből, majd a végén vissza, ez a legegyszerűbb, ha nincs fekete kabátod.

A farmer teljesen jó, ha tényleg fekete.

2021. márc. 11. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs fekete kabátod, és nem is tudsz kérni senkitől, akkor vegyél a fekete póló alá másik ruhát is, rétegezz.

Milyen színű a kabátod? Ha sötétszürke, vagy hasonló visszafogott árnyalat, akkor én a helyedben mennek abban. Még fiatal vagy, ennyi idősen még "elnézik" hogy nincs temetési szerelésed, hiszen növésben vagy.

2021. márc. 11. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a blezer ala oltozz fel retegesen, tehat fekete ujjatlan az ing ala, esetleg meg egy hosszuujju es sal
2021. márc. 11. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:

A felsőm az nagyon passzos, kétlem hogy alá fér bármi is.

És nincs fekete kabátom, csak egy fekete-fehér de viszont nagyon feltünő színű.

Szóval szerintem picit fagyoskodok.

2021. márc. 11. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg egy hosszabb kardigan? nincs egy baratnod, unokatesod, akitol tudnal kolcson kerni?

Ha esetleg pest megyei vagy nyugodtan irj privatot, szivesen adok neked ruhat... kabatot is

2021. márc. 11. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Borsod megyei vagyok, egyik unokatesómnak van egy fekete kabátja, viszont az ilyen csillogós fekete, nem tudom azt fel lehet e venni.
2021. márc. 11. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!