Mit vegyek fel temetésre?
A lényeg, hogy normális, nem kihívó, tehát nem túl rövid, lehetőleg nem túl szűk fekete ruhát, szoknyát, blúzt, nadrágot válassz.
Harisnyát mindenképp, de nyugodtan választhatsz testszínűt is, főleg ha nagy meleg lesz aznap. Pucér lábbal viszont semmiképp nem "illik" menni.
(Ha úgy érzed, hogy a szoknya "sokat mutat belőled", akkor a fekete harisnya jobb választás)
Teljesen feketébe öltözzél.
Képzeld nálunk mamám temetésén, a rokonságból páran, világos kabátba, meg hasonlóba jöttek el , ez tisztességtelenség volt a részükről.
Legalább ekkor illik megadni a tisztelet , hisz a fekete színnel fejezzük ki részvétünket az elhunyt iránt.
Sokan amiatt nem vesznek fel feketét, mert szerintük a fekete szín elveszi az energiákat, meg hasonlók, de szerintem pár órát mindenki kibír benne.
én fekete nadrágot ajánlanék hosszút ill. fekete blúzt, esetleg ha hidegebb van kis fekete kabátot vagy fekete pulcsit, karidigánt.
részvétem egyébként
szerintem is hűvös lesz jövő héten , egy vékony fekete kardigán szerintem simán el fog menni rajtad, de majd kiderül.
előrejelzés szerint 26,27,25 fokok lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!