Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel temetésre?

Mit vegyek fel temetésre?

Figyelt kérdés
Dédim halt meg,gondolom legelől fogunk állni,tehát mindenképp fekete kéne.Soha nem voltam még temetésen.Jövőhéten lesz.Mit vegyek fel? 13/L
2013. aug. 22. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
fekete szoknya-blúz vagy egyberuha, lehetőleg sötét. Kis fehér lehet benne, ha nincs tiszta fekete ruhád. Persze ha hideg lesz, akkor nadrág. Lényeg, hogy sötét legyen a ruha, mivel közeli hozzátartozóról van szó.
2013. aug. 22. 14:49
 2/13 A kérdező kommentje:
A szoknyához vegyek fel fekete harisnyát?
2013. aug. 22. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy normális, nem kihívó, tehát nem túl rövid, lehetőleg nem túl szűk fekete ruhát, szoknyát, blúzt, nadrágot válassz.

Harisnyát mindenképp, de nyugodtan választhatsz testszínűt is, főleg ha nagy meleg lesz aznap. Pucér lábbal viszont semmiképp nem "illik" menni.

(Ha úgy érzed, hogy a szoknya "sokat mutat belőled", akkor a fekete harisnya jobb választás)

2013. aug. 22. 15:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. aug. 22. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
azért 40 fokban tuti nem vennék harisnyát, de ahogy gondolod
2013. aug. 22. 15:27
 6/13 anonim válasza:

Teljesen feketébe öltözzél.

Képzeld nálunk mamám temetésén, a rokonságból páran, világos kabátba, meg hasonlóba jöttek el , ez tisztességtelenség volt a részükről.

Legalább ekkor illik megadni a tisztelet , hisz a fekete színnel fejezzük ki részvétünket az elhunyt iránt.

Sokan amiatt nem vesznek fel feketét, mert szerintük a fekete szín elveszi az energiákat, meg hasonlók, de szerintem pár órát mindenki kibír benne.

én fekete nadrágot ajánlanék hosszút ill. fekete blúzt, esetleg ha hidegebb van kis fekete kabátot vagy fekete pulcsit, karidigánt.

részvétem egyébként

2013. aug. 22. 15:30
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért még meglátom milyen idő lesz.Lehet,hogy hűvös lesz.
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utolsó.:)
 9/13 anonim válasza:

szerintem is hűvös lesz jövő héten , egy vékony fekete kardigán szerintem simán el fog menni rajtad, de majd kiderül.

előrejelzés szerint 26,27,25 fokok lesznek

2013. aug. 22. 16:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát,remélem kicsit hűl majd az idő.:)
2013. aug. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!