Milyen stílusok élnek 2021ben?
Figyelt kérdés
2020ban tudom volt ilyen vsco stílus, de valahogy ezzel soha nem voltam napi renden, viszont most egyre jobban érdekel és nem tudom hogy milye stílusok vannak most? mi az aktuális divat? érdekelne hogy milyen öltözködési stílusba tartozom én. esetleg van valaki aki segítene ebbe, érdekli ez a téma, akár privátba is beszélgethetnénk2021. márc. 10. 23:24
1/4 anonim válasza:
Igazából nagyon sokféle van, ami élő stílus de mondjuk nem divatos, felkapott.
Az, hogy ki szerint mi a divatos, meg változó.
Pl lehet látni sok 90es és 2000es évek retrót, egirl, grunge, soft girl/boy, edgy, art hoe, baddie, spacecore, cottagecore, dark academia, vintage...
Most hogy ebből melyik tetszik, azt te döntsd el.
És természetesen vannak nem felkapott szubkultúrák, a saját stílusukkal, goth, punk, metál, stb.
2/4 anonim válasza:
Home office stílus van. Xd farmer nadrág és mackónaci. Sima béna pólók.
3/4 anonim válasza:
Ami nagyon népszerű, az a cottage core és a dark/light academia. Ezenkívül “örök” a baddie, kb. 2019 óta él az e-girl, softgirl.
A vintage/retro is divatban van, most pl. nagyon népszerű a 80-as évek stílusa.
4/4 anonim válasza:
90es is nagyon megy most, ha a boltokat nézzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!