Lányok mit éreznek, amikor 2 számmal kisebb gatya alá felvesznek egy 3 számmal kisebb bugyit? És látod, ahogy a farizmát kettévágja a bugyi. Azt hiszik ez szexi?
2021. márc. 9. 21:07
4/11 anonim 

válasza:

Ezeknek már mindegy mit vesznek fel,
A férfiosztályról is vásárolnak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Beteg egy undoríto népség..
5/11 anonim 

válasza:

#4 Te is ennek a népségnek a tagja vagy.
6/11 anonim 

válasza:

Ez a nadrág nem kicsi hanem ilyen a fazonja és képzeld van aki nem szereti a tangát.
7/11 anonim 

válasza:

5.
Nem, én férfi vagyok, és van izlésem.
8/11 anonim 

válasza:

Ez kicsit ez a “néni” szett inkább.
“Jó lesz ez a bugyi nekem, de a gatya legyen trendibb mert az kívül van .” És ez az eredmény.
9/11 anonim 

válasza:

A bugyi azért olyan, mert béna a szabása, méretileg jó. Ez a szabás bő szoknya alá való. Tudom, mert nekem is a menstruációhoz meg alváshoz használt bugyijaim ilyenek, sokkal stabilabb mint egy franciabugyi, csakhát ez az eredménye.
Nekem se tetszik a bugyivonal, de ez van. Ha a kényelmes bugyit akarja az ember hordani, akkor így jár.
10/11 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy ez kényelmes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!