Hölgyek, ti hol vásároltok fehérneműt?
Annyi helyen nézelődtem, de egyszerűen sehol nem találok korrekt áron szép darabokat, hátha valaki tud ajánlani valamilyen boltot/webáruházat.
Előre is köszönöm.
Kínai.
A fehérneműt turiba venni borzasztó igénytelen,amúgy a turival ezt leszámítva semmi bajom.
Nagy mellű csajok rohadtul nem kapnak máshol csak turiban, pláne vidéken. A kínaiban és a H&Mben megáll a tudomány DDnél, ha annál nagyobb akkor három opiciód van:
-bézs laktáló tehén style a triumphból
-£55/€55 +áfa rendelés külföldről
-turi vagy ebay
Bugyik:Lidl, C&A, H&M, néha New Yorkerben, ha találok valami cuki vagy vicces bugyit. Melltartók: Intimissim, Triumph, J.Press.
(nekem kényelmetlenek a kínai fehérneműk)
Bugyi: kínaiból a varrás nélkülieket, pepco-ból vagy sinsay-ből a simákat.
Melltartót nem hordok csak ilyen kis sport topokat amiket általában kikből szerzek be a tiniosztályon. Meg bralettem van Sinsayből vagy 2 db ha olyan a ruha hogy kell alá.
Bugyit, zoknit bárhonnan... H&M, kínai, Aldi, tökmindegy csak pamut legyen.
Melltartót sokáig H&M-ben vettem, újabban Sloggi és nem is hiszem hogy vissza fogok térni az olcsóbb darabokhoz, ezen tényleg érzem a különbséget.
Sportmelltaró: UAs pro, Shock Absorbers (ezzel nem vacakolunk, minőség kell)
Utcai: Ann Summers, Marks & Spencer, Tu, Bravissimo, George, Victoria's Secret
Bugyi: van pár szettem ami összeillik, de pl menstuálós bárhonnan, H&M, noname ebayes, Wish, akármi.
Zokni: szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!