Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, szeretitek az ilyen...

Csajok, szeretitek az ilyen nadrágokat?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 1. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. márc. 1. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem szeretem a fehér nadrágokat, mert nagyon feltűnő lehet rajta a folt, ha váratlanul megjön.

Nem slankít, mint a fekete meg a sötét színek.

Különben is a szoknyát szeretem.

2021. márc. 1. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Magamon nemtetszik a bőszárú nadrág.
2021. márc. 1. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. márc. 1. 22:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem és a környezetemben senki sem, utcán is elvétve látok csak, aki ilyet hordana (a fazonra gondolok), valamiért mégis egy ideje nagyon nyomatják a fast fashion boltok. Ekkora igény lenne mégis rá?
2021. márc. 2. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az igény szerint gyártják a ruhákat, hanem ötlet szerint.

Sokan keresnek egy bizonyos típust és mégsem gyártják.

A köcsög ruhatervezők erőltetik a szharjaikat az emberekre.

2021. márc. 2. 08:43
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:

Az első fehér igen.

Amúgy szeretem a fehér nadrágokat, igen. Nyáron nincs jobb egy full fehér outfitnél.

2021. márc. 2. 12:11
 8/12 Metionin ***** válasza:
Nem, régen is utáltam amikor csak bőszárút lehetett kapni. Nekem nem praktikus és nem is áll jól. Fehéret meg pláne nem veszek fel, csak fekete vagy mintás (csíkos, kockás) sötét színű nadrágom van.
2021. márc. 2. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:

nyugati orszagokban mar reg levaltotta a skinnyt a boszaru. itthonra szokas szerint kell meg egy par ev, mire begyuruzik a trend. belvarosi ‘trendkoveto’ fiatalok hordanak ilyen. 2-3 ev es mindenki ezt fogja nyomatni. amikor altalanosba jartam, akkor is ez volt a meno, aztan bejott a skinny es arra fujjogot mondenki, mostmeg mar a 60 eves anyamon is skinny van meg kb mindenkin.

nekem is tetszik egy-ket bovebbszaru, de nem pont ez. inkabb a rovidebb fazonok meg az, ami nem feher.

2021. márc. 2. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok, bocs, nem volt egyértelmű, hogy melyik nadrágról van szó, mert több is volt a linken.

Nem szeretem a bő nadrágokat. Legtöbb embernek nem is áll jól.

2021. márc. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!