Nem szeretem a fehér nadrágokat, mert nagyon feltűnő lehet rajta a folt, ha váratlanul megjön.
Nem slankít, mint a fekete meg a sötét színek.
Különben is a szoknyát szeretem.
Nem az igény szerint gyártják a ruhákat, hanem ötlet szerint.
Sokan keresnek egy bizonyos típust és mégsem gyártják.
A köcsög ruhatervezők erőltetik a szharjaikat az emberekre.
Az első fehér igen.
Amúgy szeretem a fehér nadrágokat, igen. Nyáron nincs jobb egy full fehér outfitnél.
nyugati orszagokban mar reg levaltotta a skinnyt a boszaru. itthonra szokas szerint kell meg egy par ev, mire begyuruzik a trend. belvarosi ‘trendkoveto’ fiatalok hordanak ilyen. 2-3 ev es mindenki ezt fogja nyomatni. amikor altalanosba jartam, akkor is ez volt a meno, aztan bejott a skinny es arra fujjogot mondenki, mostmeg mar a 60 eves anyamon is skinny van meg kb mindenkin.
nekem is tetszik egy-ket bovebbszaru, de nem pont ez. inkabb a rovidebb fazonok meg az, ami nem feher.
Kettes vagyok, bocs, nem volt egyértelmű, hogy melyik nadrágról van szó, mert több is volt a linken.
Nem szeretem a bő nadrágokat. Legtöbb embernek nem is áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!