Lányok, nők! Szeretitek viselni a mostanság megjelenő fényes, elasztikus anyagból készült szűkebb nadrágokat (legging) hétköznap, esetlegesen csak buliban?
Fényesben nem szeretem (szóval ilyen csillogós-villogósban), de amúgy igen, szoktam hordani. Csakis tunikával vagy hosszú (fenék alá érő) pólóval, esetleg maxipulóverrel. Hétköznap szoktam viselni, suliban, utcán, stb.
22/L.
Szeretem a leggingseket, de nekem nincs belőle fényes. Egyszer próbáltam egy ezüst színű fényeset, de majd röhögőgörcsöt kaptam mikor megláttam benne magam. Úgy néztem ki mint egy nagy fényes pikkelyes hal! XD Nem vettem meg.
Amúgy hosszított felsővel, és térdig érő csizmával hordom. Nem áll rosszul, mert 180 centi vagyok.
esetleg a sima, egyszerű fekete macskanadrágot. de azt is inkább most, amíg hideg van, plusz rétegként, nadrág alá. harisnyát nem szeretem, és ez így pont jó. meleg. egyébkét simán meg fel nem venném, baromian nem az én stílusom :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!