Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hány éves korig...

Szerintetek hány éves korig lehet "szexisen" öltözködni?

Figyelt kérdés

Egy jó alakú, vékony, nem lógós bőrű nő hány éves korig öltözködhet szexisen? mélyen dekoltált felsők, haspóló, rövidgatya, miniruha stb.

25 felett is?

2021. márc. 1. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek a 9-10#-essel 🤷🏻‍♀️

Így van egy kérem, a nők irigyek és rosszindulatúak.

2021. márc. 1. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez*
2021. márc. 1. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs erre szabály, addig öltözhet így, ameddig akar

Addig illik, míg az alakja engedi

Ha az alakja nem engedi, és ezt tudja is, attól még otthonra magának/párjának még öltözhet szexisen.

2021. márc. 1. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nincs kórhoz kötve, inkább alkathoz, egyéniséghez. Van akinek fiatalon sem áll jól a szexi stílus, van akinek 40 évesen is.

Egyébként nagyon kevesen öltöznek igazán szexisen.

2021. márc. 2. 08:40
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
#15 miért lett törölve a 10-es válaszom? a 9-es válaszom alátámasztandó leírtam, hogy ha érezhetően szexibb vagy a kiégett középkorú átlagnál, ki leszel nézve egy szokványos nőtöbbségű munkahelyről. talán nem kapcsolódik a témához?
2021. márc. 2. 11:22
 16/19 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Vettem pár haspólót és kivágott felsőt nyárra. Elgondolkoztam meddig illik ilyeneket hordani, mert már nem tini vagyok.
2021. márc. 3. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy tini, de attól még 15-20 évig egy fiatal nőnek számítasz, aki nyugodtan megmutathatja, mije van.
2021. márc. 3. 11:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha 40 éves lennél, akkor érteném ezt a kérdést, de egy ilyen fiatal lánytól ez azért elég fura.
2021. márc. 3. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, én 19 vagyok (jó, ez még tini, de a vége), viszont egész serdülő koromban duci voltam, ezért nem hordtam ilyeneket.

Mostanra lett kb olyan alakom, hogy felmernék venni ilyesmi felsőket, de még mindig ott tartok, hogy "ezek vékony lány ruhák" hiába láttam már nagyobb darab lányokon is.

Úgyhogy hordd őket, míg jól esik és úgy érzed jól állnak. Szerintem ízlésesen hordva 30, vagy akár 40 év felett is lehet ilyesmit viselni, csak akkor már nyilván nem a fél hasadat kéne kidobni, hanem csak pár centit belőle, szerintem.

2021. márc. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!