Szerintetek hány éves korig lehet "szexisen" öltözködni?
Egy jó alakú, vékony, nem lógós bőrű nő hány éves korig öltözködhet szexisen? mélyen dekoltált felsők, haspóló, rövidgatya, miniruha stb.
25 felett is?

Egyetértek a 9-10#-essel 🤷🏻♀️
Így van egy kérem, a nők irigyek és rosszindulatúak.

Nincs erre szabály, addig öltözhet így, ameddig akar
Addig illik, míg az alakja engedi
Ha az alakja nem engedi, és ezt tudja is, attól még otthonra magának/párjának még öltözhet szexisen.

Igazából nincs kórhoz kötve, inkább alkathoz, egyéniséghez. Van akinek fiatalon sem áll jól a szexi stílus, van akinek 40 évesen is.
Egyébként nagyon kevesen öltöznek igazán szexisen.

Szerintem ne aggódj, én 19 vagyok (jó, ez még tini, de a vége), viszont egész serdülő koromban duci voltam, ezért nem hordtam ilyeneket.
Mostanra lett kb olyan alakom, hogy felmernék venni ilyesmi felsőket, de még mindig ott tartok, hogy "ezek vékony lány ruhák" hiába láttam már nagyobb darab lányokon is.
Úgyhogy hordd őket, míg jól esik és úgy érzed jól állnak. Szerintem ízlésesen hordva 30, vagy akár 40 év felett is lehet ilyesmit viselni, csak akkor már nyilván nem a fél hasadat kéne kidobni, hanem csak pár centit belőle, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!