Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhák illenének egy 19...

Milyen ruhák illenének egy 19 éves lányhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kicsit nőiesebb,divatosabb lenni.Ebben kérem a segítségeteket. Ha tudnátok képeket is küldeni az nagyon jó lenne.

Előre is köszönöm.

2010. aug. 17. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nagyjából bármi.szoknya,egyberuha, rövidnadrág...akármi:)ha nőiesebb szeretnél lenni, szerintem sokat dobna ha magassarkú vagy legalábbis nőiesebb fazonú cipőket hordanál.én mikor éreztem, h ideje nőiesebb stílusra váltani, elkezdtem női magazinokat venni, és onnan vettem ötleteket az öltözködésre vonatkozóan.szóval ajánlom neked is.egy idő után már kialakul a stílusod, belejössz a dologba és magadtól is menni fog a divatos és nőies ruhák összeválogatása.
2010. aug. 17. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálgass ruhákat, és amelyik megy a stílusodhoz/ízlésedhez, akkor már tudod, hogy olyasmi fazonú kell, és már el is tudsz indulni a lépcsőn!

Tegyük fel veszel egy felsőt, rájössz hogy de jól nézne ki egy csőnadrággal, utána megint rájössz, hogy fel lehetne dobni pl magas sarkúval, ha már nőiesebben nézel ki, egy oldaltáska, nyakláncok, karkötők stb. Beindul az. ;)

Sok sikert.

(Ui. Bocs ha bután fogalmaztam, sietősbe vagyok :D)

2010. aug. 19. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] omg! kicsit hosszú a link. :O mind1. a lényeg a leggings&tunika&magassarkú kombináció. :D sok "divatos" emberen látni ilyet!! :D
2010. aug. 19. 15:43
 4/4 pöttöm.panna válasza:
a legjobb ha nem veszel föl ruhát ;)
2011. ápr. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!