Fiú vagyok szerintetek ilyen időben mi a fontosabb?
Figyelt kérdés
Inkább legyen szebb vagányabb ruha de hideg van benne vagy ne legyen vagány de meleg szerintetek ebből a kettőből melyiket válasszam gyakorlatra ha megyek?2021. febr. 22. 05:54
1/10 anonim 

válasza:

Ne legyen vagány de meleg. Legalábbis ha nem akarsz tüdőgyulladást
2/10 anonim 

válasza:

Létezik ám vagány meleg ruha is!
3/10 anonim 

válasza:

Milyen gyakorlat? Amúgy ha ennyire kérdéses váltó ruha. Úgyis bent vagy 10 perccel előbb, van idő átöltözni a mosdóban.
4/10 anonim 

válasza:

Legyél annyira vagány, hogy a meleg ruhában is menő vagy.
Javaslom figyelmedbe a vastag talpú, meleg cipőket, meleg zoknikat, normális vastag anyagból készült ruhadarabokat, bőr kesztyűt, stb... Attól hogy egy ruha meleg anyagból van, még lehet menő a színe és a formája.
Egyébként ha mindenképpen kell választani, akkor meleg ruha.
5/10 anonim 

válasza:

fiú vagyok és bejönnek a vagány ruhák, de leghamarabb valamikor április környékétől számolok velük. a tél egy fos évszak ilyen szempontból (is)
6/10 anonim 

válasza:

Általában az áprilisban ha jó idő van egy ing és egy farmer az ideális, megfigyeltem hogy mostanság egyre kevesebb fiú hord zoknit a sportcipő alatt, amúgy a lányok szemében így vagányabb leszel.
7/10 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz később állandóan az orvoshoz járni akkor ne vagánykodj.....
8/10 anonim 

válasza:

télen is lehet "vagányan" öltözködni :D
9/10 anonim 

válasza:

Inkább vagány :D
Mondjuk én nem vagyok fázós, és februárhoz képest kifejezetten meleg van mostanában. Nem muszáj full téliesen öltözni, csak mert naptár szerint tél van.
10/10 anonim 

válasza:

mostanában nem is releváns az évszak szerinti öltözködés :D az időjárást kell figyelni, van mikor farmerdzsekiben megyek el itthonról télen is, mert jó idő van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!