Hol tudok Budapesten egyszínű pólót vásárolni?

Amúgy semmi, és a jövőben csak méginkább őket fogom választani. Egyébként egyrészt a kérdés kiírásakor SOS kellett pár színes póló fotózáshoz*, másrészt viszont szerettem volna látni és megtapogatni a terméket, mielőtt megveszem, ez a webshopban elmarad, legfeljebb utólag reklamálhatok. Ennek ellenére is úgy látom, hogy ez lesz a jobb megoldás a jövőben, kivéve ha nem tudok előre tervezni, mert azonnal kell a termék.
*Kedden egyébként rendeltem is, mert a következő hétfő reggelre kellett volna pár póló. A rendelés leadásakor és azt követően is azt igazolta vissza a webshop, hogy csütörtökön kézhez kapom, amely a rendelés és fizetés után péntekre változott (ez még így is jó lett volna). Péntek reggel azonban telefonon közölték, hogy hétfő lesz belőle, ami nekem már nem volt jó, mert hétfő 8:00-ra már nálam kellett, hogy legyen a csomag. Ekkor írtam ki a kérdést. Ha nem lett volna ez a malőr, még ennyi bajom sem lenne a webshopokkal, és ahogy fentebb írtam, a negatívumok ellenére is az őket fogom előnyben részesíteni a jövőben is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!