Vezetés órákra illik csinosban lenni? 19, Lány
Figyelt kérdés
Anyu szerint alulra farmert és kényelmes, lapos cipőt (nyilván), felülre viszont blúzt kellene vennem. Igaza van?2021. febr. 17. 11:31
1/12 anonim 

válasza:

Csak ha dugatni akarod magad az oktatóval.
2/12 anonim 

válasza:

Az a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad. Én ebben a téli időben javaslok egy kardigánt is, aztán majd kitapasztalod a fűtést az autóban. De nem kell ünneplő blúzban megjelenned.
4/12 anonim 

válasza:

Kiöltöznöd nem kell, ám slampos se legyél!
.
Ha az oktatót megvezetni akarod, akkor viszont öltözz ki.
5/12 anonim 

válasza:

Nem kell kiöltözni, csak normális ruhában menj pl. amiben elmész egy átlag napon iskolába vagy boltba vagy akárhová.
6/12 Sunshinedoll 

válasza:

Nem kell kiöltöni, teljesen hétköznapicucc elég. Vizsgára azért az ember jó, ha nem papucsban meg rövidnadrágban meg atlétában megy, én hallottam olyanról, hogy el se engedték a gyereknek kezdeni a vizsgát, amíg nem szerzett egy normális cipőt :D
7/12 anonim válasza:
Lapos nem magas vastag talpú cipőbe ilyen idöbe én vinnék magammal egy sportcipöt amit vezetés elött áttvennék mert bakancsba csizmába nem túl kényelmes kezdeni a vezetést a pedálok érzése miatt.. nadrág mindenképp olyan legyen amibe sokáig tudsz kényelmessen ülni szoval ne szoritson ne nyomja az öv a hasadat..én leginkább cicanaciba illetve tunikába mentem vezetni..válaszolva egy korábbi hozzászóláshoz nyáron én is rövid naciba trikoba-felsöbe mentem nem divatbemutató az a lényeg hogy kényelmes legyen vizsgára is igy mentem persze nem egy sima trikoba.
8/12 anonim 

válasza:

Nem kell kiöltöznöd, bármi jó, ami kényelmes és amibe szoktál emberek közé menni (iskolába, munkába). Ne kinyúlt melegítőbe menj, kb ennyi. Farmer valami pulcsival teljesen jó lenne, nem kell blúzt venni.
9/12 anonim 

válasza:

Abba mész amibe akarsz. Ennyi. Ha blúz , ing, póló , fari, szoknya akkor abba....
10/12 anonim 

válasza:

Sima órára farmer-pulcsi
Nem templom az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!