Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni testhezálló,...

Hol lehet kapni testhezálló, meleg kötött ruhát, lehetőleg 10.000 ft alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, valószínűleg ebben a szezonban már nem kapok sehol, de legalább jövő őszre-télre jó lenne tudni, hol keressem.

Amit idén találtam, az vagy zsákszabású pulcsiruha volt, vagy ócska, lenge kötésű, vagy vékony anyagú, vagy drága. Néhány szépet láttam megbízhatatlannak tűnő webshopokban. Kis méretet keresek (xs/s). Ha tud valaki jó tippet, előre is köszönöm!

2021. febr. 16. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyet keresnék, ezeket az oldalakat nézném meg: Shein, PrettyLittleThing, NA-KD (ez drágább árkategória), Missguided. Ezek megbízható külföldi oldalak, ha rendelsz tőlük, akkor 100%, hogy megkapod a rendelésed, ahogy annak a módja van.
2021. febr. 16. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy springfield, ha lány, akkor stradivarius, mohito.
2021. febr. 16. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mohitoban vettem többet is idén. Az egyik kifejezetten vastag kötött, nagyon jó meleg, de teljesen testhez simulós. Már szerintem nem lehet őket kapni, de biztos lesznek jövőre is.
2021. febr. 16. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Orsayben nezted?
2021. febr. 16. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!