Lànyok,ha megnyernétek a lottó főnyereményt és milliàrdosok lennétek akkor vàltoztanàtok az öltözködési stílusotokon?Ha igen akkor milyenre?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 16:33
11/22 anonim 

válasza:

A stílusom nem változna, de drágább, márkásabb ruhákat is meg ennék amit most nem feltétlen szoktam.
12/22 anonim 

válasza:

Nem, de magasabb minőségű anyagokból varrnék magamnak. Elég idős vagyok ahhoz, hogy kijelenthessem, hogy már megtaláltam a végleges stílusomat.
13/22 anonim 

válasza:

Részben igen.
Jobb minőségű darabokat vennék, esetleg magyar tervezőktől is vásárolnék, ezzel is támogatva a munkájukat.
A luxus ruhákra és kiegészítőkre nem vágyom.
Inkább ingatlanokba fektetném a pénzem és hagynám hogy kamatozzon.
Na meg a kis szeretett autómat teljesen felújítanám
14/22 anonim 

válasza:

Megengedném magamnak azt a luxust, hogy 3 fekete pólóm és 2 sötétkék famerom legyen.
Más semmi.
16/22 anonim 

válasza:

A stílusom maradna hasonló, de onnantól csak természetes anyagból, emberi körülmények között varrt ruhát vennék (semmi fast fashion), és kézzel, méretre készített cipőket hordanék.
17/22 Metionin 

válasza:

Nem változtatnék magán a megjelenésemen de én is jobb minőségű, tartósabb darabokat vennék, illetve több egyedi, kézműves terméket. A cipőkön látszódna meg szerintem legjobban, beruháznék néhány valódi bőr darabra, többek között egy New Rock bakancsra de egy valódi bőrkabátot is vennék.
18/22 anonim 

válasza:

Stilust nem, de biztosan vennek egy, csomo uj, jobb minosegu cuccot.
19/22 anonim 

válasza:

nem, és nem vennék túl drága ruhákat sem, viszont drága parfümöket annál tőbbet.
20/22 anonim 

válasza:

Nem, csak több mindent vennék a kedvenc márkáimból.
Inkább amúgy a bőrápolási termékek, kezelések amikre jobban elverném a pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!