Csajok, milyen ruhákat, cipőket, táskákat, kabátokat és kiegészítőket vennétek ha ti nyernétek a lottó ötöst?
Inkább ingatlanba fektetném be a pénzt!
Felesleges dolgokat meg nem vennék
Ruhát /kabátot boltba próbálás után de szerintem ugyan ott mint most!
Kiegészítőket csak is kizárólag ebay-on vagy wish-en mint most is! És esen nem változtatna semmi sem
Táskát is ebay-en, meg sztem cipőt is..vagy cipőt Devergo,Nike,Puma mint most is!
Inkább mennék el belőle utazgatni mondjuk.
Ruhákra nem költenék így se többet, mint most, mert szerintem fölösleges, kiegészítőre viszont annál inkább. A Gucci cipők tetszenek egyébként, biztos a klasszikus loafert venném meg, meg vennék egy Chanel boy baget (tudom, h mindenkinek olyan van, de nem igazán izgat :D ), meg nagyon tetszik a Celine Thin Jane napszemcsi pezsgőszínben :D
Ingatlanvásárlás és utazgatás után még bőven maradna ruhára, nyilván a kérdés erre irányul.
Nem hiszem hogy nagyon más ruháim lennének, viszont cipőre többet költenék. Most évekig is dilemmázok egy-egy drágább darabon.
És vennék vagy 10 üveg parfümöt :).
Vennék jó minőségű basic ruhákat és nagyon nagyon jó cipőket, táskákat és több szemüveget, napszemüveget. Egy Chanel Boy Bag benne lenne természetesen.
Egyébként én még bőrápolókra és sminkcuccokra költenék.
Illetve kb. egy életre előre kifizetném az Adobe licenzeket, amikre szükségem lehet:D
A többi utazásra és letétbe.
18L
Ingatlanokat vennék elsősorban. Magamnak és kiadásra is.
Pár új ruhát is beújítanék, valódi bőrdzsekit, egy pár Jeffrey Campbell Barbosa csizmát, valami szép napszemüveget és 1-2 holografikus a-england körömlakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!