Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csípőt hol kell mérni?

Csípőt hol kell mérni?

Figyelt kérdés
Farmert akarok rendelni és nem tiszta a méretezés. Derék részben 74 centi vagyok, de hol kell mérni a csípőt? A fenékvonalon mérem ahol legszélesebb a testem, akkor 121 cm jön ki. A derék az M ketegória a csípő viszont bele se fér XL 114-ig van meghatározva. A csípőcsontommal egyvonalban kéne? Mert akkor kijön hogy L-es alsó tartomanya és az jónak tűnik de nem akarok kis méretet kapni.
2021. febr. 16. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
a legszelesebb ponton. valakinek ez a csipocsontjanal van, valakinek afeneke ‘kidudorodasanal’. amugy tuti jol merted? 121 cm az brutal szeles a 74es derekhoz.
2021. febr. 16. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom és nem vagyok aránytalan, nem értem. Széles csípőm van és nagy fenekem hozzá, vékony derék, na de nem ennyire. Rendes centivel mértem le ezt nem lehet elrontani.
2021. febr. 16. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!