Az Aboutyou-val kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?
Figyelt kérdés
Rendeltetek már onnan? Ami áru jött az normális állapotban volt ?2021. febr. 15. 10:52
1/11 anonim válasza:
Én még semmit se rendeltem onnan, de valamiért szinte minden nap (!) küldenek nekem 20%-os kuponokat. Igazából csak azért vagyok oda regisztrálva, mert elég keményen promotálták magukat a nyitásuk előtt, és tudni akartam, hogy mik is ők tulajdonképpen.
2/11 anonim válasza:
Gyakran rendelek. Nekem eddig jók a tapasztalataim, másoknak nem mindig. Ingyenes a szállítás és a visszaküldés. Mostanában sokan panaszkodnak arra (mivel a termékeket 90 napig visszaveszik), hogy jó pár paraszt hordja egy ideig a ruhát, majd visszaküldi, vissza is veszik használtan. Csak ezeket a ruhákat később tovább értékesítik, mert nem ellenőrzik, hogy volt-e hordva. Én még nem jártam így, de ez elég kellemetlen. Viszont mivel indoklás nélkül visszaküldheted ingyen, így annyira nem gázos a dolog, a pénzeket mindig visszautalják max 5 munkanapon belül. Tehát ebben korrektek, gyors is a kiszállítás. Mostanában sokszor csinálnak kamu akciókat is, erre oda kell figyelni. Pl. olyan kamu akciót, hogy egy terméket 20 ezerért hirdetnek eredetileg. Aztán amikor "akció" van, akkor 25 ezernek írják a termék eredeti árát és ráírják, hogy mondjuk 30% akció. Engem mondjuk ez nem érdekel, mert egy határ fölött nem veszek semmit, ha akciós, ha nem. Ha nyomon követed ezeket és odafigyelsz az árakra, ebből sem lesz bajod.
3/11 A kérdező kommentje:
Egy övet akarok rendelni :D de nem találok semmi kupont :D Ami felugrott az oldalukon kupon azt meg véletlen kinyomtam és nem jön fel megint :D
2021. febr. 15. 11:18
4/11 anonim válasza:
3 Ott nem is fogsz találni semmi kupont, csak ha emailben küdenek. Viszont van a facebookon egy csoport aminek about you termékek és kódok a neve. Ott mindig töltenek fel az emberek kuponokat. 10-20%-osakat. Szoktak lenni influenszer kuponok is, amit 18000Ft felett lehet beváltani és 25%-os. Ezeket is összegyűjtik a csoportba mikor vannak. Lépj be ebbe a csoportba és ott rengeteg kupon lesz mindig. Ott tanácsot is adnak ha nem tudsz valamit, meg szoktak kiírni a tagok posztokat, ha találnak az oldalon valami nagy akciót.
5/11 anonim válasza:
Nekem még nem volt problémám az oldallal. Nagy előnye, hogy ingyenes a szállítás, illetve elég gyors is.
Eddig minden szuper állapotban érkezett, és a méretezéssel sem volt baj.
6/11 A kérdező kommentje:
Találtam kupont neten, arra a márkára pont nem érvényes amit rendelnék :D
2021. febr. 15. 11:27
7/11 anonim válasza:
Írj privátban, akkor küldök pár kupont, majd megírod működik-e. Viszont a csoportba belépést továbbra is ajánlom. Annyi, hogy ha alkalmazásból rendelsz, majd a kosárnál add meg a kupont, ne a kasszánál.
8/11 anonim válasza:
Párszor rendeltem és minden rendben volt, ami meg mégse volt jó méretben vagy magamon nem tetszett, azt visszaküldtem. Szerencsére ez ingyenes és a futár házhoz jön és átveszi tőled a csomagot, szóval egyáltalán nem macerás. A pénzt is visszautalták 1 héten belül. Így, hogy ingyenes a szállítás és a visszaküldés is, nincs kockázat a rendeléssel, nem veszítesz rajta akkor sem, ha élőben mégse tetszik az adott dolog.
9/11 anonim válasza:
Rengeteget rendelek tőlük, ha nem márka oldalról rendelek, és lehet náluk kapni őket választom. Sosem csalódtam még, a méretek és a minőség is kiváló. Még csak cserére sem kellett visszaküldenem soha semmit. A kiszállítás is gyors, átlagban 3 nap szokott lenni.
10/11 anonim válasza:
fasza webshop, korrekt a kiszállítás és a visszaküldés is, de az árakat figyelni kell, hogy jó áron tudj vásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!